HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Horren

bij Stikkelbroeck in Brunssum

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Horren voor ramen en deuren

Haal de frisse lucht naar binnen maar laat de insecten en pollen buiten. Met een hor is dat zo geregeld. Wij hebben horren voor ramen en deuren en laten ze op maat maken, bijvoorbeeld met pollenwerend horrengaas. Wil je weten welke hor geschikt is voor jouw woning of bedrijf? Kom dan naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Houd de insecten buiten

Horren moeten vooral de insecten buiten houden. Om je daarbij te helpen, laten wij voor jou de horren op maat maken. Zo kun je met onze raamhorren en hordeuren altijd alles lekker openzetten en heb je geen last van insecten zoals muggen, vliegen of wespen in huis.

Horren tegen pollen

Als de frisse lucht door de ramen naar binnen waait, komen ook vaak pollen mee. Heel vervelend voor wie een pollenallergie heeft. Gelukkig kunnen wij dan de horren voorzien van pollenwerend horrengaas. Dit is er in twee varianten en die houden wel 90% tot zelfs 99% van de pollen tegen. Met dit speciale pollenwerende horrengaas kun je dus ook als je last hebt van hooikoorts, heerlijk de ramen en deuren opzetten op mooie dagen in het voorjaar of de zomer!

Kies jouw horrengaas

Bij ons kun je voor je hor kiezen uit zes verschillende soorten horrengaas. Zoals de twee soorten pollenwerend horrengaas. Maar daarnaast is er ook nog het:
• Supersterke Petscreen horrengaas; speciaal voor huishoudens met huisdieren zoals katten of honden. Dit horrengaas is wel zeven keer sterker dan gewoon horrengaas en daardoor goed bestand tegen scherpe nagels.
• Extra transparant horrengaas; dit gaas ventileert tot wel 30% meer en is vrijwel onzichtbaar door de extreem dunne vezel die hiervoor gebruikt is.
• Standaard horrengaas: dit horrengaas is gemaakt van glasvezel met een pvc coating en is leverbaar in grijs en zwart. Het is geschikt voor alle horren.

Raamhorren en hordeuren op maat gemaakt

Een hor heeft alleen nut als het ook perfect past, vandaar dat wij de raamhorren en hordeuren altijd op maat laten maken. Ook als het een afwijkende vorm heeft, het een draaikiepraam betreft of dat het hele grote deuren zijn of schuifpuien. Voor elk raam en elke deur vind je bij ons de juiste hor.

Service en kwaliteit in horren bij Stikkelbroeck Woninginrichting, Brunssum

Bij Stikkelbroeck Woninginrichting kun je rekenen op service en kwaliteit. Ben je op zoek naar horren? Kom dan naar onze woonwinkel in Brunssum. We staan voor je klaar met vakkundig advies, komen het zorgvuldig inmeten en laten het op maat voor je maken. En zodra de horren klaar zijn, komen onze vakmensen ze netjes bij je installeren. Met onze service heb je er geen omkijken naar! We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag voor persoonlijk advies in onze winkel of bij jou thuis.

‘Thuis in elk interieur!’

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage