HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Houten jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Houten jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

243

kleuren

Met meer dan 50% verantwoord hout. Glad of brushed.

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij Stikkelbroeck ben ik echt goed geholpen. Met een goed advies kon ik helemaal visualiseren wat het eindresultaat zou zijn. Echt perfect.”

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Houten jaloezieën bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Met houten jaloezieën voor de ramen weet je zeker dat je direct sfeer in huis krijgt. En deze mooie raamdecoratie vind je natuurlijk bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Van pure kwaliteit, mooi naar wens afgewerkt en altijd zorgvuldig ingemeten en gemonteerd door onze eigen vakmensen. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies en een winkel vol wooninspiratie.

Pure kwaliteit met Silva® houten jaloezieën

In onze woonwinkel staan service en kwaliteit voorop, vandaar dat we ook Silva® houten jaloezieën verkopen! Deze jaloezieën van echt hout zijn afgewerkt met een stofdicht aluminium bovenprofiel verkrijgbaar in 5 RAL-kleuren of met houten koof in dezelfde houtsoort als de lamel. De jaloezieën zijn afgewerkt met een UV-bestendige lak waardoor het hout niet verkleurt door zonlicht. Alle overige techniek is ook van aluminium waardoor een langdurige soepele werking van de jaloezie gegarandeerd is. Pure kwaliteit dus!

Houten jaloezieën in vele houtsoorten

Silva® houten jaloezieën worden gemaakt uit merendeels verantwoord hout. Variërend van een strakke tot een natuurlijke look. Voor een strakke look hebben we lamellen die dubbel gelakt zijn, daarbij zie je geen houtnerf. Ook heb je de keus uit geborstelde lamellen, dus wel met een houtnerf. Helemaal in de trends van nu.

De breedte van de lamellen

De lamellen van de jaloezieën zijn er in een drietal breedtes. Waar je voor kiest, bepaalt welke uitstraling je de jaloezieën geeft; hoe smaller, hoe eleganter en hoe breder, hoe robuuster. De houten jaloezieën zijn er met lamelbreedtes van 50 en 65 mm. Bij grotere ramen komen de bredere lamellen meer tot hun recht. En wil je weten wat het mooiste staat bij jouw ramen? Dan vraag je dat aan ons, we adviseren je graag!

Perfect afgewerkt

De kwaliteit van de jaloezieën moet je natuurlijk ook terugzien in de kwaliteit van de afwerking. En wij zorgen ervoor dat die perfect is! Dat begint al bij ons interieuradvies waarbij we zowel kijken naar wat mooi staat als wat technisch mogelijk is. Zo weet je zeker dat je straks een set houten jaloezieën in huis hebt, waar je lang met plezier van zult genieten. Overigens zijn er ook verschillende opties om de houten jaloezieën naar jouw wens af te werken. Zoals met een ladderband die mogelijk is bij de lamellen van 50 en 65 mm breed. Of met een aluminium bovenprofiel dat een moderne twist aan deze sfeervolle jaloezieën geeft.

Combineer houten jaloezieën eens met gordijnen

Alleen houten jaloezieën zijn al heel mooi, maar als je ze combineert met stijlvolle gordijnen of in-betweens wordt het geheel nog mooier! Het contrast staat goed in vrijwel elk interieur. Wat het mooiste staat bij jouw woonstijl? Vraag het ons en we zoeken samen de perfecte combinatie uit. Zo’n set houten jaloezieën met gordijnen zorgt ook voor meer sfeer, betere isolatie en een fijne akoestiek. Reden genoeg dus om je snel te laten informeren welke combinaties mogelijk zijn.

Houten jaloezieën in vochtige ruimtes

Echte houten jaloezieën in vochtige ruimtes zijn natuurlijk geen aanrader. Maar jaloezieën die eruitzien alsof ze van hout gemaakt zijn, dat kan wel! Die jaloezieën hebben wij: Finesse jaloezieën. Gemaakt van pvc zien ze eruit als echt hout terwijl je deze toch kunt ophangen in de keuken of badkamer. Wil je liever een jaloezie met moderne look in de vochtige ruimte? Dan hebben we daarvoor de stoere aluminium jaloezieën.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkel of bij jou thuis

In onze woonwinkel Stikkelbroeck in Brunssum staan we voor je klaar met persoonlijk interieuradvies. Wil je dat liever thuis? Dan komen we bij je langs. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend, tot ziens!

‘Thuis in elk interieur!’

Wij nemen graag de tijd voor goed advies