HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

In-between gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Stikkelbroeck, voor het complete plaatje thuis. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

‘Thuis in elk interieur!’

Between Lana

Between Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Between Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-betweens: prachtige gordijnen

In-betweens zijn prachtige gordijnen; ragfijn en halftransparant zorgen ze voor een mooi licht en veel sfeer in huis. In onze woonwinkel in Brunssum, Stikkelbroeck Woninginrichting, hebben we een ruime collectie met de meest mooie dessins, kleuren en structuren. Hier vind je altijd een in-between gordijn voor jouw interieur. Ons team staat voor je klaar om je persoonlijk interieuradvies te geven, in onze winkel of bij jou thuis.

Vitrage of in-betweens: allebei blikdicht

De vitrage van vroeger noemen we nu in-betweens. Deze gordijnen zijn blikdicht en mooi in elk interieur. Ze filteren het daglicht aangenaam zodat je binnen een prettige sfeer krijgt. Overdag kun je er goed door naar buiten kijken terwijl het dan ook nog privacy biedt.

Veel kleuren, dessins, structuren en materialen

De in-betweens in onze woonwinkel zijn heel divers met veel keus in kleuren, dessins, structuren en materialen. Van ruw geweven tot glanzend en glad, met bijzondere detaillering in de stoffen en gordijnstoffen van mooie, natuurlijke materialen zoals katoen, linnen of wol. Of juist van hele sterke, synthetische garens en brandvertragende stoffen. Onze collectie in-betweens van Toppoint is breed en bijzonder. Ons team staat voor je klaar daarin de mooiste versie voor jouw interieur te vinden.

In-betweens gecombineerd

Met de mooie in-betweens heb je veel sfeer in huis en geniet je van een mooi binnenvallend daglicht. Maar in de avond bieden ze vrijwel geen privacy. Daarvoor kun je ze beter combineren met andere raamdecoratie die wel verduistert zoals bijpassende overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Onze stylisten adviseren je graag persoonlijk voor de mooiste combinatie bij jouw interieur.

Altijd persoonlijke service bij woonwinkel Stikkelbroeck in Brunssum

Bezoek je onze woonwinkel Stikkelbroeck in Brunssum, dan weet je zeker dat je persoonlijke service en interieuradvies krijgt. Of maak een afspraak bij jou thuis of op de zaak en we komen bij je langs om je te adviseren voor de raamdecoratie in jouw interieur. Ons team staat voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag en je kunt altijd op ons rekenen. Ook na je aankoop, want we bieden een levenslange service en garantie.

Onze showroom

Advies op maat

Evergreen