HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw in onze winkel

Iso Reflex® lamellen

15

kleuren

'Kies je lamel, vilt en rails. De adviseur van Stikkelbroeck doet de rest.'

Klantervaring

“Geen hol geluid meer en de zon wordt perfect gereflecteerd met de Iso Reflex® lamellen. Fijn geholpen bij de winkel van Stikkelbroeck.”

Extra kleuropties op aanvraag

Eigen huisstijl of passende kleur in een project?
Vanaf 20m2 is Iso Reflex in elke kleur vilt mogelijk op aanvraag.

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Iso Reflex®: aluminium lamellen met vilt

Aluminium lamellen sfeervol? Zeker als je de nieuwe Iso Reflex® lamellen van Toppoint ziet! Die hebben een laag met 100% natuurlijk vilt erop. Dat geeft sfeer, isolatie en veel meer voordelen. Mooi voor thuis en bij projecten. Ontdek dit innovatieve product nu zelf, in onze woonwinkel in Brunssum: Stikkelbroeck Woninginrichting.

Innovatieve lamellen

De Iso Reflex® lamellen zijn innovatief en uniek. Deze nieuwe lamellen combineren op een unieke manier twee heel verschillende materialen: het harde aluminium met het zachte vilt. Dankzij het aluminium is dit een robuust raamproduct dat lang goed blijft functioneren. En het zachte, natuurlijke vilt geeft de lamellen sfeer. Door het contrast van deze combinatie zijn deze lamellen uniek en staan ze mooi in elk modern interieur. Of dat nu thuis is, op de zaak of in een openbare ruimte.

Voordelen door 100% vilt

Doordat op het aluminium 100% vilt is aangebracht, hebben de Iso Reflex® lamellen meer voordelen dan alleen een sfeervolle uitstraling. Het vilt zorgt voor een isolerende laag die ook geluiddempend werkt. Hierdoor is de akoestiek in de ruimte snel veel aangenamer. Ze zijn lichtwerend waardoor er geen vervelende schitteringen binnen zijn en de lichtinval heel aangenaam is. Ook zijn ze brandwerend doordat ze gemaakt zijn van wollen vilt en aluminium. Dit maakt ze heel geschikt voor onder andere projecten en zakelijke toepassingen.

Keuze in kleurencombinatie

Het vilt op de lamellen is er in drie kleuren, de aluminium lamellen zelf zijn leverbaar in vier verschillende kleuren. Zo kun je jouw unieke combinatie samenstellen die het beste matcht met jouw interieur!

Huisstijlkleur bij projecten (20 m2)

Voor grotere projecten, vanaf 20 m2, is het mogelijk om het vilt in elke gewenste kleur te leveren. Zoek je die unieke kleur voor een project? Of wil je deze lamellen in de huisstijlkleur van jouw opdracht? Dan kan dat met de Iso Reflex®! Deze lamellen zijn sowieso ideaal voor gebruik in zakelijke en openbare ruimtes dankzij de vele voordelen die de combinatie van de materialen biedt. Bezoek onze woonwinkel en we bespreken de mogelijkheden met je.

Design

De Iso Reflex® lamellen leveren we standaard met een design rails in fraai grijs, wit structuur of zwart structuur. Ook standaard is dat alle onderdelen kleurgecoördineerd zijn, alles is dan in kleur op elkaar afgestemd. Hiermee krijgt het gehele raamproduct een mooie, rustige look. De bedieningsketting is leverbaar in een chique metaaluitvoering, mogelijk in drie kleuren. Wil je liever die ketting in kunststof, dan heb je de keus uit vier kleuren. Deze lamellen van Toppoint zijn gemaakt met een perfecte techniek zodat je altijd kunt rekenen op een soepele werking.

Kom ze zelf eens bekijken; de innovatieve Iso Reflex® lamellen bij Stikkelbroeck Woninginrichting

De Iso Reflex® lamellen moet je eigenlijk gewoon eens zelf komen bekijken. En dat kan, dit staaltje pure kwaliteit is nu ook te zien in onze woonwinkel: Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Kom langs en we vertellen je graag meer over deze bijzondere aluminium lamellen met vilt. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is gratis parkeerplek.

Vilt, helemaal van nu

‘Thuis in elk interieur!’

'Rails en bediening, details matter'

Dé keus van jouw binnenhuisarchitect

'Kleuren passend bij jouw project'