HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“De service bij Stikkelbroeck is meer dan goed. De kennis van de medewerkers uitstekend. Ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Jaloezieën, raamdecoratie voor elk interieur

Jaloezieën zijn multifunctioneel; ze passen namelijk in elk interieur. Grote of kleine ramen, huiskamer, keuken of badkamer, moderne of klassieke woonstijl… er zijn altijd jaloezieën die daar perfect bij kunnen. Vind je het lastig om te kiezen? Dan kom je naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Hier leveren we al meer dan 50 jaar kwaliteit en service voor het interieur, en dat doen we ook graag voor jou.

Ook voor de vochtige ruimtes

Niet elk materiaal is geschikt voor vochtige ruimtes, maar veel jaloezieën van Toppoint zijn dat zeker wel! De Scala® aluminium jaloezieën zijn geheel van aluminium gemaakt. Deze hoogwaardige afwerking maakt ze robuust en vocht- en schimmelwerend. Wil je houten jaloezieën in je keuken of badkamer? Dan raden we je de Finesse jaloezieën aan. Dat zijn pvc jaloezieën in een houtlook waardoor je wel de sfeer van hout in de badkamer of keuken hebt met daarbij het gemak van een vocht- en schimmelwerend materiaal.

Gefilterd licht en maximale privacy

Wil je overdag mooi gefilterd licht in huis, op andere momenten kies je weer voor maximale privacy. En dat kan allemaal met jaloezieën. In een handomdraai regel je het. Of je thuis werkt en geen licht in je beeldscherm kunt gebruiken of relaxt op de bank en wil genieten van het mooie daglicht. Je kantelt de jaloezieën zelf precies in de stand die jou uitkomt en je hebt de privacy of de lichtinval naar wens.

Combinaties met jaloezieën

Door raamdecoratie te combineren, creëer je meer sfeer en benadruk je jouw woonstijl. Bij jaloezieën kan dat goed als je ze combineert met gordijnen of in-betweens. Een aangename combinatie door het contrast van harde en zachte materialen. Bovendien kun je daarmee extra inkijk overdag hinderen of lichtinval via de zijkanten verminderen. Welke combinaties het mooist zijn voor jouw interieur? Dat mag je natuurlijk altijd aan ons team vragen. Wij staan klaar om je interieuradvies te geven; in onze showroom in Brunssum of bij jou thuis.

Maatwerk en gemak met jaloezieën

Jaloezieën zijn moderne, strakke raamdecoratie maar ook veelzijdig. Vandaar dat ze passen bij elke woonstijl. We maken ze namelijk gewoon voor jou helemaal naar wens, passend bij jouw interieur! Zo kunnen we ze bijvoorbeeld laten afwerken met een ladderband. Dat is een brede, stoffen band aan de buitenzijde van de jaloezieën. Het bedekt de gaatjes en houdt zo onnodige lichtinval tegen en geeft de raamdecoratie een zachtere look. Deze ladderbanden zijn er in meerdere kleuren en maten en kunnen bij verschillende lamelbreedtes van de aluminium en houten jaloezieën geplaatst worden. Ook kun je de jaloezieën elektrisch bedienbaar laten maken. En zoek je een jaloezie voor een heel breed raam? Dan hebben we zelfs extralarge jaloezieën die tot wel 7 meter breed gaan.

Jaloezieën schoonmaken

Het schoonmaken van jaloezieën gaat heel gemakkelijk. Je zet ze open en haalt het stof weg met een droge doek, plumeau, duster of voorzichtig met een opzetstukje van een stofzuiger. Eventuele vlekken veeg je er zo af met een vochtige doek. Zo houd je de jaloezieën lang mooi zonder dat het jou veel tijd kost!

Advies voor jouw interieur? Ga naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum

Bij Stikkelbroeck Woninginrichting staan we voor je klaar met persoonlijk en deskundig advies, bij jou thuis of in onze showroom aan de Kerkeveldstraat in Brunssum. Kom langs voor veel wooninspiratie en vakkundige service. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur kun je gratis parkeren.

‘Thuis in elk interieur!’

Interieuradvies

zeker bij Stikkelbroeck