HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Lamellen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij Stikkelbroeck maken ze tijd voor je. De service is uitmuntend, top advies gekregen en zo uitlaten voeren. Heel blij met eindresultaat.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Lamellen, tijdloos mooie raamdecoratie

Lamellen zijn tijdloos mooie raamdecoratie die nog steeds volop gekozen worden voor interieurs in allerlei woonstijlen. En dat is niet zo vreemd; lamellen zijn er in tal van uitvoeringen en die uit onze collectie zijn ook nog eens van een uitstekende kwaliteit. Ontdek snel welke lamellen het mooist staan bij jouw interieur, kom daarvoor naar Stikkelbroeck Woninginrichting en we helpen je kiezen met een persoonlijk interieuradvies.

Lamellen van stof, pvc, aluminium of met vilt

Kun jij kiezen? Onze collectie Toppoint-lamellen bestaat uit stof, pvc, aluminium en de Iso Reflex® met vilt. Dat maakt een keuze voor lamellen in jouw interieur niet makkelijker! Daarom helpen wij je, met persoonlijk interieuradvies waarbij we kijken naar jouw smaak, woonstijl en wat het mogelijk is in jouw interieur. Dat kan in onze showroom of bij jou thuis. En om te zorgen dat de lamellen ook echt perfect passen, meten wij ze zorgvuldig in, zorgen dat ze op maat gemaakt worden naar jouw wens en laten ze door onze mensen monteren. Wil jij mooie lamellen in jouw huis of bedrijf? Bezoek dan onze woonwinkel en we zorgen dat het geregeld wordt.

Meerdere lamelbreedtes

Lamellen zijn er in meerdere lamelbreedte, jij kiest dus wat jij mooi vindt. Van smal tot heel breed, wij hebben altijd de breedte die mooi staat in jouw ramen. Als vuistregel kun je uitgaan van smalle lamellen in kleinere ramen en brede lamellen in grote ramen. Maar wil je zeker weten wat mooi staat? Vraag het ons dan gerust!

Praktische raamdecoratie

Op zoek naar praktische raamdecoratie? Dan kunnen wij je de lamellen aanraden. Je bedient ze gemakkelijk en ze kunnen zo opzijgeschoven worden. Handig bijvoorbeeld bij een schuifpui als ze voor de doorgang hangen. Ook kunnen ze op maat gemaakt worden voor ramen die niet standaard zijn. Zoals ramen met een trapeze-vorm of schuine ramen. En helemaal praktisch is de raamwas functie die de lamellen in onze collectie hebben. Dat is een knopje waarmee je in een keer het hele pakket lamellen loskoppelt. Het raam is dan direct vrij zodat je erbij kunt. Bijvoorbeeld om de ramen te lappen. Deze functie is mogelijk bij alle lamellen, behalve bij die van 250 mm breed.

Lamellen voor jouw woonstijl

Lamellen zijn dan wel recht en strak, maar zeker niet standaard! Wij laten deze raamdecoratie namelijk helemaal naar jouw smaak en passend bij jouw woonstijl afwerken. Maatwerk dus! Je kunt de lamellen in verschillende materialen kiezen, in diverse breedtes en natuurlijk in heel veel kleuren. De pvc lamellen kunnen geperforeerd worden zodat ze lichtdoorlatend zijn en stoffen lamellen zijn er met diverse coatings. En kies je de breedste, stoffen lamel? Dan kan daar een houten lat als decoratie op. Of kijk eens naar de bijzondere lamellen met een vilten laag, mooi, uniek en ideaal voor een betere akoestiek in de ruimte.

Altijd service en kwaliteit bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Voor persoonlijk interieuradvies en een kwalitatieve collectie in lamellen ga je naar Stikkelbroeck Woninginrichting. Hier vind je een ervaren team vakmensen dat je van begin tot eind adviseert en helpt. En we gaan nog verder dan dat, want onze service en garantie is levenslang. Kom eens langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Meten aan huis