HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Onze winkel en vakmensen

1001

adviezen

Een kijkje in onze showroom. Alles voor jouw interieur!

Stikkelbroeck-Woninginrichting

het beste advies voor jouw huis

Stikkelbroeck-Woninginrichting

het beste advies voor jouw huis

Stikkelbroeck-Woninginrichting

het beste advies voor jouw huis

Welkom bij Stikkelbroeck, van handlanger tot meesterstoffeerder

Stikkelbroeck is een bekende naam in de woonbranche. Een naam die al meer dan 60 jaar staat voor kwaliteit en service. Piet Stikkelbroeck: ”Als jong Broeckje stapte ik in de zaak van mijn oom, Theo Stikkelbroeck. Ik begon als handlanger, werd stoffeerder en haalde mijn vakdiploma’s in Utrecht: de diploma’s woningstofferen en gordijnen maken. Ik was de beste van dat jaar en mocht meedoen aan de Europese wedstrijd in Engeland tot Meesterstoffeerder.

Ruimte ervaring, net een stapje verder!

Piet vond het verstandig om ook nog wat ervaring op te doen bij collega’s van zijn oom en dus trad hij in dienst bij diverse woninginrichters en projectinrichters in Limburg.

Wij beschikken over een hecht team van familieleden met jarenlange praktijkervaring op het gebied van woning- en projectinrichting alsmede de technische knowhow hebben of producten in de praktijk ook geplaatst kunnen worden en verslag maken naar de mensen (adviseurs) die op de hoogte zijn van de laatste trends en een mooie productsamenstelling voor en met de klant proberen uit te zoeken en vise versa.

Klanten komen bij ons omdat  veel klanten al jarenlang klant zijn, of familie. Omdat wij altijd up-to-date zijn met de laatste trends, een goed, eerlijk en gedegen advies geven en niet perse iets willen verkopen als dat niet nodig is. Dat wij altijd met de klant meedenken maar ook tegengas durven geven. Dat onze prijs-kwaliteit verhouding prima is als men ook van levenslange service en garantie houdt. En niet van garantie tot aan de deur. Bovendien zijn onze lijnen kort en heeft de klant steeds contante met een handje vol dezelfde mensen.

Maak gerust een afspraak!