HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Verduisterende paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij mijn moderne interieur staan de verduisterende paneelgordijnen fantastisch. Ik heb goed advies gehad bij Stikkelbroeck.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Verduisterende paneelgordijnen, overal mooi

Maak het donker wanneer jij het wil, met verduisterende paneelgordijnen. Ideaal natuurlijk in een slaapkamer of kinderkamer, maar net zo mooi in een huiskamer of bij een bedrijf. Bij grote, hoge en brede ramen zijn paneelgordijnen altijd een optie. Kom naar onze woonwinkel in Brunssum en we laten je graag de vele mogelijkheden zien.

Volop keus in kleur en prints

Wil je een effen gordijnstof of juist iets met een druk printje? Zoek je iets dat heel erg opvalt of moet het subtieler zijn? Wat jouw woonsmaak ook is, wij hebben de gordijnstof voor jouw interieur. En kom je er zelf niet uit? Dan staat ons team voor je klaar met persoonlijk interieuradvies, bij jou thuis of bij ons in de winkel. Waar we je ook mogen adviseren, met onze ruime collectie vol kleuren en prints vinden we zeker iets voor de paneelgordijnen in jouw huis of bedrijf!

Warmtewerende paneelgordijnen voor een koele ruimte

Houd het binnen lekker koel met verduisterende, warmtewerende paneelgordijnen. Heerlijk in een slaapkamer of werkkamer, want daar wil je zeker geen hoge kamertemperaturen! En dat hoeft ook niet, met de warmtewerende paneelgordijnen die wij voor je kunnen laten maken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale gordijnstof met metallic coating waardoor ze het licht en de warmte weerkaatsen. Ook zijn er gordijnstoffen voor de paneelgordijnen die vlamvertragend zijn, iets dat vaak door verzekeraars geëist wordt bij raamdecoratie in zakelijke ruimtes.

Vuilafstotende coating

Ook kun je de paneelgordijnen laten maken met een vuilafstotende coating. Daarmee hoef je de panelen bijna nooit schoon te maken omdat ze van zichzelf al veel langer schoon en mooi blijven. Heb je paneelgordijnen zonder coating, dan kun je ze schoonmaken met een zachte borstel of doek. Zit er een vlek die je er daarmee niet vanaf krijgt? Ga dan niet zelf verder proberen maar kom naar ons voor advies.

Zo combineer je verduisterende paneelgordijnen

Met verduisterende paneelgordijnen voor de ramen ben je verzekerd van maximale privacy. Maar ook van een donkere kamer. Om overdag toch iets voor de ramen te hebben dat de eerste inkijk blokkeert maar wel het daglicht binnenlaat, adviseren we je om de verduisterende paneelgordijnen te combineren met andere raamdecoratie van een transparante of semi-transparante stof. Zoals transparante gordijnen of in-betweens. Je bent dan verzekerd van een aangenaam licht in huis en volop sfeer met de rijke combinatie van raamdecoratie.

Kies jouw paneelgordijnen, bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum

De paneelgordijnen voor jouw interieur kies je bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Wij helpen je met een ruime collectie, persoonlijk interieuradvies en altijd uitstekende kwaliteit. Zo bieden we ook levenslange service en garantie. Kom dus naar onze woonwinkel voor jouw nieuwe raamdecoratie die perfect op maat gemaakt wordt. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is gratis parkeerplek.

‘Thuis in elk interieur!’

Kom langs

Advies op maat