HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Blij verrast over het advies dat ik kreeg bij Stikkelbroeck. Nooit gedacht aan paneelgordijnen. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Paneelgordijnen in Brunssum, bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Paneelgordijnen zijn niet alleen groot en functioneel, ze zijn ook heel erg stijlvol. Als raamdecoratie of scheidingswand in een grote ruimte, paneelgordijnen zijn de oplossing voor grote ramen en ruimtes. En de mooiste daarvan vind je in onze collectie, bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Raamdecoratie voor grote ramen en ruimtes

Indrukwekkende raamdecoratie, zo kun je de paneelgordijnen wel omschrijven. Elk paneel apart kan tot wel 300 x 130 cm groot gemaakt worden; 3 meter hoog dus en 1,3 meter breed! Je kunt ze eindeloos naast elkaar hangen waardoor ze dus ook geschikt zijn voor hele brede raampartijen. En gebruik je ze als roomdivider? Dan verdeel je een grote ruimte snel in kleinere, aantrekkelijke ruimtes. Voor grote ramen en voor grote ruimtes; de paneelgordijnen zijn altijd een mooie oplossing!

Mooi in je interieur

Paneelgordijnen staan mooi in je interieur, wat voor woonstijl je ook hebt. Want bij deze grote raamproducten zijn heel veel mogelijkheden om ze naar wens af te laten werken. Twijfel je wat mooi zal staan bij jouw interieur? Vraag het ons dan gerust, we staan voor je klaar om je persoonlijk stylingsadvies te geven. In onze woonwinkel of bij jou thuis of op de zaak.

Maatwerk voor de mooiste paneelgordijnen

De mooiste paneelgordijnen zijn de panelen die goed staan bij jouw woonstijl. En die maken wij voor jou op maat. Je kunt bij ons kiezen uit bijna 300 gordijnstoffen van transparant tot verduisterend en in verschillende kleuren en dessins. En wil je die verschillende stoffen combineren in een paneel? Dan kan dat ook! Kies bijvoorbeeld een verduisterend paneel op ooghoogte met daarboven en daaronder een transparante gordijnstof. Of combineer kleuren en dessins met elkaar in een paneel. Wat voor keus je ook maakt, het is eigenlijk altijd wel mogelijk!

Afgewerkt met designlatjes

Ook designlatjes kun je op de panelen laten plaatsen. Die latjes zijn er in verschillende uitvoeringen: vlak aluminium, 25 mm breed, en van hout, 50 mm breed. En weet je dat de houten designlatjes van dezelfde leverancier komen als de houten jaloezieën? Wil je dus je paneelgordijnen combineren met houten jaloezieën, dan kun je bijpassende houten latjes op de panelen laten aanbrengen! Over de aantallen en plaatsing ervan op het paneel adviseren wij je graag.

50 tot 130 cm brede paneelgordijnen

De paneelgordijnen zijn groot en breed, breder, breedst. Ze kunnen in verschillende breedtes gemaakt worden, variërend van 50 cm tot wel 130 cm per paneel. Wil je graag een robuuste sfeer? Dan kies je voor de bredere panelen. De breedte heeft trouwens geen effect op de bediening ervan; dat gaat via een koordsysteem voor alle panelen samen of apart met de hand. Dat laatste is handig als je het deel dat voor de deur hangt wil openzetten terwijl ze wel voor de ramen moeten blijven hangen.

Scheidingswand van paneelgordijn

Scheidingswanden zijn handig om een ruimte op te delen in een meerdere kleine ruimtes. Zoals in grote vergaderzalen maar ook in kleine woonruimtes of voor wie op kamers woont. En wist je dat je dit ook heel makkelijk kunt doen met paneelgordijnen? Die worden vaak als scheidingswand of roomdivider gebruikt zodat het niet alleen praktisch is, maar ook meteen mooi in in je interieur.

Knappe paneelgordijnen voor jouw interieur, bij de woonwinkel van Brunssum

Op zoek naar een stel knappe paneelgordijnen voor jouw interieur? Kom dan naar de woonwinkel van Brunssum: Stikkelbroeck Woninginrichting. We staan met een vakkundig en enthousiast team voor je klaar om je te adviseren en te inspireren. En wil je liever advies aan huis of op de zaak? Dan komen we daarnaartoe. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Advies op maat

Onze showroom