HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Plisségordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“De service bij Stikkelbroeck is de service uit de kunst. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Plisségordijnen – Stikkelbroeck Woninginrichting

Plisségordijnen zijn elegant, veelzijdig en geschikt voor vrijwel elk raam. Deze mooie sfeermakers passen in elk interieur. Kom dus snel naar onze woonwinkel, Stikkelbroeck Woninginrichting, en wij helpen je het plisségordijn te vinden dat perfect past bij jouw woonstijl. Met persoonlijk interieuradvies en altijd maatwerk vind je bij ons de kwaliteit die je wenst.

Voor (bijna) elk raam

Plisségordijnen hebben smalle en hele smalle plooien, de plissés. Dit maakt ze elegant maar ook heel praktisch. Want juist door die smalle plissés van 20 of 32 mm, passen ze in bijna elk raam. Dakramen, erkerramen, lichtkoepels, ramen met een aparte vorm of ramen met een smal kozijn zoals die van de draaikiepramen… voor een plisségordijn maakt het niet uit. Ze passen en staan nog mooi ook. En met zijgeleiding of EasyClick blijven ze ook mooi strak tegen schuine ramen of gekantelde ramen.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Stikkelbroeck een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Veel keuze

Met plisségordijnen heb je veel keuze. Natuurlijk in de gordijnstoffen die er van transparant tot verduisterend zijn. Maar ook met de soorten stoffen. Je kunt onder meer kiezen uit een vuilafstotende, lichtwerende of warmtewerende coating. Je past dus eenvoudig de gordijnstof aan op jouw woonsituatie en bij jouw woonwensen. Qua styling heb je ook veel keuze. Elke uitvoering is mogelijk in veel verschillende kleuren of dessins. Er zijn zelfs enkele mooie fade-outkleuren voor plisségordijnen, dat zijn gordijnstoffen waarin twee verschillende kleuren subtiel in elkaar overlopen. Al deze soorten maakt kiezen natuurlijk niet makkelijker, maar met ons interieuradvies gaat je dat vast lukken!

Elektrisch of handmatige bediening van het plisségordijn

Een plisségordijn bedienen is echt heel gemakkelijk. Het kan namelijk ook elektrisch via een afstandsbediening. En laat je jouw elektrische plissés aansluiten op je smart home hub, dan kun je ze zelfs vanaf de app openen en sluiten! Makkelijker wordt het niet. Overigens kun je ze natuurlijk ook altijd handmatig openen, daarin zijn zelfs meerdere mogelijkheden. Zoals met het kindveilige SmartCord®. Dan blijft het bedieningskoord altijd even lang. Of kies voor de handgreep LiteRise® om de plissés gemakkelijk in de gewenste stand te zetten.

Top-down, bottom-up

Zet de plissés op ooghoogte in het kozijn en niemand kan zomaar naar binnen kijken. Handig toch? En dat kan heel goed als je voor plisségordijnen top-down, bottom-up kiest. Daarmee zet je ze vast op elke gewenste hoogte. Wil je dat niet? Dan kun je ook voor top-down of alleen bottom-up kiezen. In deze uitvoeringen heb je dan ook de Day & Night-plisségordijnen. Dat zijn plissés met een transparante en een verduisterende gordijnstof ineen. Heel erg handig want dan heb je met een gordijnpakket een variant voor overdag en voor de avond! En natuurlijk vind je al deze plisségordijnen gewoon bij Stikkelbroeck Woninginrichting.

Plissés samen met andere raamdecoratie

Wil je geen Day & Night plissés maar liever een combinatie van raamdecoratie? Dan is het goed te weten dat plisségordijnen mooi combineren met onder andere gordijnen. Samen vormen ze een rijke combinatie die je interieur direct sfeervoller maakt. Ook zorgen ze er samen voor dat de akoestiek en isolatie verbeteren. En je hebt meer privacy en mooi gefilterd licht als je een verduisterende en transparante gordijnstof combineert, bijvoorbeeld met transparante plissés bij verduisterende gordijnen.

Persoonlijk interieuradvies, bij Stikkelbroeck in Brunssum

Wij weten dat het best lastig kan zijn om een keus te maken met al het aanbod in raamdecoratie. Daarom helpen wij je met persoonlijk interieuradvies, een prima prijskwaliteitsverhouding en levenslange service en garantie. Kom langs voor wooninspiratie en altijd maximale kwaliteit van onze vakmensen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is gratis parkeerplek.

‘Thuis in elk interieur!’

Ook in EasyClick