HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

PVC lamellen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“PVC lamellen staan echt mooi in mijn badkamer. Met 1 draai heb ik de inkijk geregeld.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

PVC lamellen, functionele raamdecoratie

Met pvc lamellen heb je overal en altijd functioneel gemak. Deze raamdecoratie is er in veel kleuren, structuren en kan zelfs naar wens geperforeerd worden. Ook zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken. Kom langs bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum en we laten de je vele mogelijkheden zien en de combinaties met andere raamdecoratie.

Kies voor licht of privacy in een handomdraai

Met lamellen regel je privacy of licht in een handomdraai. Je draait ze gewoon net zo ver open of dicht als jij wil. Zo bepaal jij of je makkelijk naar buiten kunt kijken en veel licht naar binnen laat, of dat je geniet van maximale privacy. De keus is aan jou!

Gefilterd licht met geperforeerde lamellen

Raamdecoratie waar het licht zacht doorheen komt, geeft een mooi, gefilterd licht in de ruimte. Iets dat niet snel lukt met pvc lamellen, tenzij je ze laat perforeren. En dat kunnen wij voor je regelen! Wil je veel lichtinval? Dan maken we de pvc lamellen transparanter door er veel gaatjes in te laten perforeren. Wil je een beetje transparantie, dan worden het minder gaatjes. Ook dit bepaal jij en wij regelen het voor je vanuit onze woonwinkel in Brunssum.

Combinaties met pvc lamellen

Wil je wel een mooi lichtinval maar geen geperforeerde lamellen? Dan combineer je ze met in-betweens of transparante gordijnen. Die combinatie geeft meer sfeer, een betere akoestiek in huis en blokkeert overdag ongewenste inkijk terwijl het daglicht wel naar binnen kan. Ideaal dus! De combinatie pvc lamellen met gordijnen kies je uit in onze woonwinkel. Met persoonlijk interieuradvies helpen wij je de combinatie te vinden die past bij jouw interieur.

Heel onderhoudsvriendelijk

PVC lamellen zijn heel onderhoudsvriendelijk; je bent nooit veel tijd kwijt aan het schoonmaken ervan. Klik ze uit de rails, leg ze op een vlakke ondergrond en maak ze schoon met een vochtige, zachte doek. Nadat ze zijn drooggemaakt, hang je ze zo weer terug. Vandaar: heel onderhoudsvriendelijk.

Vochtbestendige lamellen

Zoek je lamellen voor een vochtige ruimte? Dan kun je zeker voor de pvc lamellen uit onze collectie kiezen. Die zijn ideaal voor de badkamer en keuken omdat alle onderdelen vochtbestendig zijn. Dat geldt natuurlijk voor het pvc zelf maar ook voor de andere onderdelen. Bijvoorbeeld het railsysteem, dat roest niet omdat het van aluminium is gemaakt.

Voor brede ramen tot wel 6 meter

Heb je een breed raam waar je pvc lamellen voor wil hangen? Dat kan met deze Toppoint-lamellen. Die kunnen ramen bedekken tot een breedte van wel 6 meter. Qua breedte van de lamellen zelf heb je ook volop keus: van 52, 70 en 89 mm breed tot wel 127 en zelfs 250 mm breed. Welke lamelbreedte het mooiste staat bij jouw raam? Vraag het ons gerust, we staan klaar om je te adviseren.

PVC lamellen op maat gemaakt

Bij onze woonwinkel leveren we maatwerk, ook in de pvc lamellen. Kom dus langs en we helpen je de mooiste variant samen te stellen voor jouw interieur. Met persoonlijk interieuradvies in onze showroom of bij jou thuis. En met vakkundig inmeten en monteren door onze eigen mensen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is gratis parkeerplek. Zien we je snel?

‘Thuis in elk interieur!’

Advies op maat