HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC vloeren

PVC vloeren

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Een PVC vloer koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“Stikkelbroeck is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di & vr: 10.00-18.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

‘Thuis in elk interieur!’

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

Moduleo

PVC vloeren >

Gordijnen en horren

ook bij Stikkelbroeck

PVC-vloeren: net echte houten, tegel- of betonvloeren

Met een pvc-vloer haal je een vloer in huis die net een echte houten vloer lijkt, of een tegelvloer of betonvloer. Maar dan wel met de voordelen van pvc. Je kunt ze nu zelf komen bekijken en ons om advies vragen in onze woonwinkel in Brunssum: Stikkelbroeck Woninginrichting.

De voordelen van pvc op de vloer

Met pvc op de vloer geniet je van veel voordelen. Deze vloeren zijn namelijk heel sterk en bijzonder slijtvast, ook als ze intensief gebruikt worden. En heb je vloerverwarming of vloerkoeling? Dan is een pvc-vloer ideaal, die geleidt de warmte of koude heel erg goed. Verder zijn vloeren van pvc waterbestendig, milieuvriendelijk, dempen ze het geluid heel erg goed en zijn ze ook onderhoudsarm. Met een pvc-vloer in je huis of bedrijf, heb je een aangename basis voor een gezond binnenklimaat.

Net als een vloer van hout, beton of tegels

Een vloer van hout, beton of tegels is heel mooi maar niet altijd mogelijk. Omdat je bijvoorbeeld in een appartement woont. Of omdat je het gewoon te veel onderhoud vindt. Gelukkig zijn pvc-vloeren dan de perfecte oplossing; die zien er uit als een vloer van hout, beton of tegels, afhankelijk van de print die je kiest. Deze vloeren zijn heel natuurgetrouw en de houten pvc-vloer heeft zelfs voelbare houtnerven en zichtbare houtstructuren. Een vloer van pvc is dus net als een natuurlijke vloer, maar dan met alle voordelen van het pvc.

Onderhoudsarm, jarenlang mooi

Een vloer van pvc is onderhoudsarm maar blijft wel jarenlang mooi. Dat komt door de matte, harde toplaag. Dat is een coating (PU) die de vloer goed beschermt zodat deuken en krassen geen kans hebben bij pvc-vloeren. En doordat deze coating mat is, krijgt je vloer een mooie, zachte glans. Het onderhoud is heel summier; regelmatig stofzuigen en dweilen is eigenlijk al voldoende.

PVC-vloeren, heel geschikt voor projecten en utiliteitsbouw

Bij intensief gebruik heb je een vloer nodig die heel sterk is. Zoek je iets voor een project of in de utiliteitsbouw? Dan raden wij je een pvc-vloer aan. Op kantoren, in winkels, scholen en zorginstellingen… op al deze locaties is een vloer van pvc een verstandige keus. Het is sterk, blijft lang mooi en werkt aangenaam geluiddempend. En dat is wel zo prettig op een plek waar vaak veel mensen zijn! Zoek je een geschikte vloer voor jouw project? Kom dan langs, wij hebben de ervaring met projectinrichtingen en adviseren je graag welke mogelijkheden geschikt zijn.

Advies en voorbeelden in pvc-vloeren, bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum

Natuurlijk wil je het beste advies voor de vloer in jouw woning of project. En dat advies krijg je bij ons, Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Hier krijg je persoonlijk advies en zie je zelf mooie voorbeelden van pvc vloeren van hoge kwaliteit. Kom langs of vraag ons voor interieuradvies bij jou thuis of op de zaak. We staan voor je klaar!