HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor sceens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Duette®Shades

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Stikkelbroeck in Brunssum hebben ze mij goed geadviseerd. Gelijk mijn hele woonkamer aangepast en een mooi ontwerp laten maken. Zeer tevreden over service van het personeel.”

‘Ook toe aan een make-over van jouw kamer? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

‘Thuis in elk interieur!’

Raamdecoratie bij Stikkelbroeck; familiebedrijf en Meesterstoffeerder

Raamdecoratie voor jouw interieur, die vind je bij Stikkelbroeck Woninginrichting. Ons familiebedrijf levert al generaties lang kwaliteit, service en levenslange garantie. De jarenlange praktijkervaring merk je in onze eerlijke adviezen; wij kijken naar wat mooi staat en naar wat mogelijk is in jouw interieur. Ervaar het zelf en bezoek onze woonwinkel in Brunssum.

Levenslange service en garantie

Bij Stikkelbroeck kun je rekenen op een ervaren team van stylisten en vakmensen. Wij staan voor je klaar met goed, eerlijk en gedegen advies en een up-to-date assortiment van kwalitatieve raamproducten en de laatste trends. De lijnen in onze winkel zijn kort en je hebt hier altijd met dezelfde mensen te maken. Wij denken met je mee, zeggen het ook als we er anders over denken en bieden levenslange service en garantie. Kies je voor raamdecoratie bij Stikkelbroeck, dan kies je voor kwaliteit!

Meesterstoffeerder Stikkelbroeck

De naam Stikkelbroeck gaat al generaties mee in de woonbranche. Zo begon Piet Stikkelbroeck in de zaak bij zijn oom Theo. Daar werd hij handlanger, stoffeerder en haalde zijn vakdiploma’s in woningstofferen en gordijnen maken. Omdat hij de beste van zijn jaar was, mocht hij meedoen aan de Europese wedstrijd in Engeland tot Meesterstoffeerder. Om nog meer ervaring op te doen, heeft Piet ook bij andere woning- en projectinrichters in Limburg gewerkt. Jarenlange ervaring dus waar de trouwe klanten van Stikkelbroeck Woninginrichting steeds weer voor terugkomen.

Raamdecoratie bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Als vakman en Meesterstoffeerder is het niet zo vreemd dat je bij Stikkelbroeck Woninginrichting zoveel kwaliteit in raamdecoratie aantreft. De collectie in onze woonwinkel is dan ook heel uitgebreid met gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen maar ook lamellen, Duette®Shades, paneelgordijnen en plisségordijnen. Verder hebben we ook jaloezieën en horren in onze diverse collectie raamdecoratie. Het aanbod is veelzijdig met veel keus in kleuren, dessins, materialen en stoffen. Zo weet je zeker dat je hier altijd wel het raamproduct voor jouw interieur en passend bij jouw woonwensen kunt samenstellen. En ben je op zoek naar iets speciaals? Een gordijnstof voor een vochtige ruimte bijvoorbeeld? Ook dan ga je naar Stikkelbroeck. Met veel unieke en bijzondere producten hebben wij altijd het antwoord op jouw woonwens, zoals met de innovatieve gordijnstof No Limits. Een vocht- en schimmelwerende stof die buiten en in vochtige ruimtes opgehangen kan worden maar die ook heel sterk is en uitzonderlijk kleurecht.

Combineer je raamdecoratie

Door raamdecoratie te combineren, krijg je veel extra’s in je interieur. Zoals meer sfeer, een royale uitstraling en veel praktische voordelen. Een dubbele laag raamdecoratie zorgt namelijk ook voor betere akoestiek en betere isolatie. En combineer je een verduisterende gordijnstof met een transparante, dan heb je ook privacy in de avond en mooi gefilterd licht overdag. Bovendien geeft zo’n combinatie veel mogelijkheden om een unieke set te creëren die perfect past bij jouw interieur. Kom naar onze woonwinkel en we helpen je jouw unieke combinatie in raamdecoratie te vinden.

Vind jouw raamdecoratie bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum

De raamdecoratie voor jouw interieur, daarvoor ga je naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Een ervaren team staat voor je klaar met persoonlijk interieuradvies. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. En lukt het niet om naar onze woonwinkel te komen? Dan is een interieuradvies aan huis ook altijd mogelijk.