HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

bij Stikkelbroeck in Brunssum

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij Stikkelbroeck werkt personeel dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Een raamhor in elk raam, met Stikkelbroeck Woninginrichting

Voorkom insecten of pollen in huis met een raamhor in elk raam. Bij Stikkelbroeck Woninginrichting vind je een passende raamhor, wat voor soort raam je ook hebt. Bezoek onze woonwinkel in Brunssum voor advies en service. Met veel kennis van zaken en puur vakmanschap zorgen wij dat jij straks binnen kunt genieten van frisse lucht met een raamhor die uitstekend werkt.

Vaste raamhor voor het draaikiepraam

Draaikiepramen lijken misschien een uitdaging voor een raamhor, maar wij hebben daar de perfecte oplossing voor: een vaste raamhor. Die wordt aan de buitenzijde in het kozijn gezet. Het maakt dan niet uit of je het raam openzet of kantelt, de hor blijft netjes op z’n plek en houdt alle insecten tegen. De vaste raamhor wordt gemaakt met een unieke afdichting waardoor die altijd perfect sluit en het kozijn niet beschadigt. Deze raamhor is te plaatsen in houten, aluminium en kunststof kozijnen en hoeft niet gemonteerd te worden.

Voordelen van een raamhor

Een raamhor heeft veel voordelen. Ze zijn heel geschikt voor allerlei soorten ramen zoals de veel voorkomende draaikiepramen. Ze sluiten soepel en kunnen ook in de hele grote ramen geplaatst worden. Verder is er bij de raamhor veel aandacht besteed aan het design waardoor het aluminium frame zowel heel robuust is als dat het mooi opgaat in het interieur. Raamhorren kunnen geleverd worden in vijf profielkleuren en met een van de zes soorten horrengaas.

Keuze uit meerdere soorten horrengaas

De raamhorren maken we helemaal naar wens, en dat betekent ook dat je kunt kiezen wat voor soort horrengaas je in de hor wenst. Bij ons heb je de keus uit meerdere soorten gaas. Natuurlijk is er het standaard zwarte of grijze horrengaas, sterk dankzij het glasvezel met pvc coating. Maar ook hebben we pollenwerend horrengaas in twee varianten; die houden 90% of 99% van alle pollen buiten. Dit horrengaas is dus handig als je hooikoorts hebt! Geef je de voorkeur aan meer ventilatie en uitzicht? Dan is er het extra transparant horrengaas.

Raamhor voor thuis of op de zaak

Zoek je een raamhor voor thuis of voor de zaak? Je kunt altijd bij ons terecht. Wij adviseren je graag welke uitvoering het meest geschikt is en kunnen je verschillende varianten aanbieden. Of je dus een raamhor zoekt voor het bedrijf of je woning, wij staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies en een uitstekende service.

Vakmanschap bij Stikkelbroeck in Brunssum

Met de vakmensen in ons team weten we heel goed hoe we de beste raamhorren voor jouw huis of zaak kunnen regelen. We komen langs om je te adviseren, het in te meten en zorgen dat ze uiteindelijk netjes gemonteerd worden. Wil je liever de raamhorren in onze woonwinkel komen bekijken? Dan kan dat natuurlijk ook! Je bent welkom van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is gratis parkeerplek.

‘Thuis in elk interieur!’

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam