HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Rolgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Stikkelbroeck in Brunssum, daar slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Rolgordijnen bij de woonwinkel in Brunssum

Rolgordijnen zijn altijd en overal mooi. Of het nu de woonkamer, keuken of badkamer is, of in een slaapkamer of kantoor, het rolgordijn is steeds weer de ideale raamdecoratie. Veelzijdig, functioneel en van hoge kwaliteit vind je ze bij de woonwinkel in Brunssum: Stikkelbroeck Woninginrichting. Kom langs voor service, maatwerk en altijd persoonlijk interieuradvies.

Strakke raamdecoratie

Rolgordijnen staan bekend als strakke raamdecoratie, maar ze zijn meer dan dat. Een rolgordijn dat past bij jouw interieur zorgt ook voor extra sfeer in de ruimte. Welke mooi bij jouw inrichting past? Daar helpen wij je bij. In onze woonwinkel kun je kiezen uit bijna 300 gordijnstoffen, van transparant tot verduisterend en dan zijn er ook nog de mooie duo-rolgordijnen. Wij adviseren je graag bij jouw keuze en zorgen dat ze mooi op maat gemaakt worden. Zo heb je met rolgordijnen van Stikkelbroeck altijd een perfecte match met jouw interieur.

Een groot of breed raam? Dan kies je rolgordijnen!

Met rolgordijnen heb je altijd een passende oplossing voor jouw ramen, ook al zijn ze heel groot of heel breed. Een enkel rolgordijn kan tot een breedte van ruim 4 meter gemaakt worden. En is het raam nog breder dan dat? Dan koppelen we meerdere rolgordijnen. Zo kunnen we rolgordijnen op maat maken voor ramen tot wel 8 meter breed!

Ook bij een smal of schuin raam

Niet alleen voor de hele grote ramen kies je een rolgordijn, ook bij de smalle ramen is het een prima optie. We kunnen ze al leveren met een minimale breedte van 30 cm. En voor schuine ramen zoals een dakraam of een draaikiepraam is het rolgordijn ook een prima keus. Bij die ramen monteren we ze met de zijkant tegen het raam aan. Zelfs al het raam dan gekanteld is en dus schuin staat, blijven de rolgordijnen mooi strak hangen. Wil je extra verduistering? Dan monteren we ze met een aluminium frame zodat er ook van de zijkanten geen licht naar binnen kiert.

Maatwerk

Rolgordijnen lijken vrij standaard, maar we kunnen ze naar wens laten afwerken. Met veel kleuren, dessins en ingeweven motieven heb je al veel keus. Maar er zijn ook nog verschillende coatings mogelijk, zoals isolerende of brandvertragende. En wist je dat ze ook afgewerkt kunnen worden met designprofielen in hout of aluminium? Daarvan wordt dan de onderlat en de koof gemaakt. Je ziet het, ook in rolgordijnen leveren wij maatwerk.

Schimmel- en vochtwerende rolgordijnen

In een keuken of badkamer heb je schimmel- en vochtwerende raamdecoratie nodig omdat het daar altijd te vochtig is voor gewone gordijnstoffen. Wil je voor deze ruimtes toch graag een rolgordijn? Dan laten wij ze van screendoek maken. Dat is een supersterke stof die schimmel- en vochtwerend is en heel eenvoudig schoongemaakt kan worden. Kom gerust langs als je hier voorbeelden van wilt zien.

Contra-rollend bij raamklinken

Een raamklink is voor een rolgordijn altijd een lastig obstakel. Het zit letterlijk in de weg als het rolgordijn strak voor het raam moet hangen. Daarom lossen wij dat op door de rolgordijnen contra-rollend te maken als dat nodig is. Bij een contra-rol rolgordijn komt de gordijnstof van de voorzijde van de buis af. Op die manier is er meer ruimte tussen het rolgordijn en de raamklink en blijft het ook op die plek mooi strak voor het raam hangen. Deze oplossing passen we ook toe als de rolgordijnen voor een raam in een hoek hangen.

Vakkundig en met kwaliteit, rolgordijnen bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Bij Stikkelbroeck Woninginrichting ben je verzekerd van een vakkundige aanpak en altijd kwaliteit in raamdecoratie, dus ook bij de rolgordijnen die wij leveren. Bovendien kun je bij ons rekenen op levenslange service en garantie. Kom dus eens langs voor wooninspiratie en een persoonlijk advies voor jouw interieur. Ons vaste team vakmensen staat voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Onze showroom

Duo rolgordijn in combinatie met gordijnen