HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Scala® XL7 jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Scala® XL7 jaloezieën

bij Stikkelbroeck in Brunssum

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij Stikkelbroeck in Brunssum ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Scala® XL7: aluminium jaloezieën tot 7 meter breed

Imposant, groot en indrukwekkend, dat zijn de Scala® XL7 aluminium jaloezieën. Bijna 7 meter breed, elektrisch bedienbaar en natuurlijk van topkwaliteit. De grootste aluminium jaloezieën zijn vanzelfsprekend ook verkrijgbaar bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Extralarge, extra indrukwekkend

De Scala® XL7 is een extralarge aluminium jaloezie die ook extra indrukwekkend is. De kwaliteit is van Scala® en dus gegarandeerd heel goed. Elk onderdeel van deze grote jaloezieën zijn gemaakt van aluminium zodat de techniek robuust is en blijft. De afmetingen zijn ook indrukwekkend: 690cm breed. Vandaar die ‘extralarge’. Vind je deze jaloezieën ook zo mooi, maar zijn de ramen in jouw interieur niet van deze grote afmetingen? Dan hebben we van dezelfde kwaliteit ook de ‘gewone’ aluminium jaloezieën van Scala®. Gewoon omdat ze in kleinere afmetingen verkrijgbaar zijn maar verder zijn ze net zo indrukwekkend doordat ze in dezelfde kwaliteit en design uitgevoerd zijn. Kom langs in onze woonwinkel en we laten je graag de diverse varianten zien.

Roomdivider? Of raamdecoratie?

Bij deze XL7 aluminium jaloezieën heb je de keuze uit lamellen met een breedte van 50 mm of 70 mm. Een keuze uit imposant of nog imposanter dus. Natuurlijk kun je deze jaloezieën als raamdecoratie gebruiken, maar ze worden ook vaak toegepast in projecten als roomdivider. Om bijvoorbeeld een grote vergaderzaal, conferentiezaal of grote kantoortuin flexibel in te kunnen richten. Omdat ze handig elektrisch bedienbaar zijn, maak je met een druk op de knop van een grote ruimte snel een aantal kleinere zalen. Het strakke design en de uitstekende kwaliteit van de Scala® XL7 past zo perfect in elke zakelijke omgeving.

Design als maatwerk

Natuurlijk kunnen we ook de jaloezieën XL7 naar wens afwerken. Maatwerk in design dus! Zo is er de keuze in de breedtematen van de lamellen; 50 mm of 70 mm. En de jaloezieën zijn in verschillende kleuren leverbaar. Die van 50 mm breed heeft veel keuze met maar liefst 45 kleuren maar ook de bredere variant kan in 8 verschillende kleuren uitgevoerd worden. Dat geldt overigens ook voor de licht afsluitende bovenbak en de onderlat van strak design.

Groot gemak bij deze extragrote jaloezieën

Jaloezieën van het formaat van deze Scala® XL7 zijn natuurlijk het beste elektrisch bedienbaar. Ook als er geen stroompunt vlakbij is, kunnen we deze jaloezieën plaatsen. Je bedient ze met een afstandsbediening of via een app op je telefoon. Dat werkt via een smart home hub. Kom langs bij Stikkelbroeck en we vertellen je precies hoe dit werkt.

Extralarge aluminium jaloezieën bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum

Laat je adviseren over deze extralarge aluminium jaloezieën en ontdek snel of ze ook geschikt zijn voor jouw interieur, thuis of op de zaak. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij er om je hier alles over te vertellen en we maken graag een offerte voor je. Kom langs, ons team van ervaren vakmensen staat voor je klaar!

‘Thuis in elk interieur!’

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis

Onze showroom