HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijn

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs bij Stikkelbroeck nemen echt de tijd voor je, zij geven uitstekende adviezen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Semi-transparante Iso Plissé® gordijnen: lichtdoorlatende raamdecoratie

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn semi-transparant. Een mooie, stijlvolle raamdecoratie die past bij elke woonstijl en bij elk type raam. Een ruim assortiment in Iso Plissé® gordijnen vind je bij woonwinkel Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Voor thuis of op de zaak

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn geschikt voor elk interieur, thuis en op de zaak. Want de keuze is niet enkel heel uitgebreid in kleur, stofsoort en dessin. Je kunt deze Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen ook met een vlamvertragende coating laten maken. En dat is wel zo handig als je raamdecoratie zoekt voor op de werkplek! Ze zijn daarvoor ook geschikt omdat de Iso Plissé® gordijnen voldoen aan de Europese norm voor lichttransmissie. Dat is een norm die aangeeft hoeveel licht op een werkplek doorgelaten mag worden.

Energiebesparend dankzij de honingraatstructuur

Net als alle andere Iso Plissé® gordijnen zijn ook de Lichtdoorlatende gemaakt met de opvallende honingraatstructuur. Dat maakt ze niet alleen elegant, het zorgt er ook voor dat tussen de Iso Plissé® gordijnen en het raam een stilstaande luchtlaag ontstaat. Die luchtlaag werkt als een buffer waardoor er minder warmte via het raam verloren gaat en de raamdecoratie energiebesparend werkt. Dat kan oplopen tot een besparing van 25%.

Volop gemak met lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Ook de semi-transparante Duette®Shades zijn vrij gemakkelijk schoon te maken. De gordijnstof heeft een stofwerende coating waardoor je ze alleen maar hoeft af te vegen met een zachte borstel. Wat ook gemakkelijk gaat is de bediening. Dat kan elektrisch via een afstandsbediening of app, extra veilig met het SmartCord® of eenvoudig met de hand via een koord of greep op de Iso Plissé® gordijnen zelf. En is het raam wat afwijkend van vorm? Dan kunnen we daar vrijwel altijd ook Iso Plissé® gordijnen voor op maat maken. Dus wat jouw woonsituatie of woonwens ook is, vraag ons naar de Iso Plissé® gordijnen en we kijken graag wat mogelijk is.

Met drie plooibreedtes

Bij Iso Plissé® gordijnen heb je de keuze uit drie plooibreedtes. Er is dus altijd een uitvoering die past bij jouw woonsituatie. Zelfs als je iets zoekt voor een draaikiepraam met die smalle glaslijsten. Daar past lang niet elke soort raamdecoratie in, maar wel de Iso Plissé® gordijnen. Die zijn er met de passende smalle plooi van 25 mm. Wil je liever een bredere plooi? De Iso Plissé® gordijnen zijn er ook met plooibreedtes van 32 en 64 mm.

Mooi gecombineerd

Wil je overdag daglicht en ’s avonds toch je privacy? Dan combineer je de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen met prachtige overgordijnen. Overdag kun je ze trouwens handig op ooghoogte zetten om de inkijk dan tegen te houden. Een mooi en bijzonder alternatief zijn de Iso Plissé® Day & Night. Dat zijn Iso Plissé® gordijnen die bestaan uit twee stofsoorten: een lichtdoorlatende of een transparante met een verduisterende gordijnstof. Elk is voldoende om het gehele raam te bedekken en daarmee heb je een mooie combinatie in een raamproduct voor zowel overdag als ’s avonds!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Stikkelbroeck een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Stikkelbroeck Woninginrichting, Brunssum

Ga voor lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen in jouw interieur naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Bij ons vind je een ruim aanbod en een vast team aan vakmensen dat je graag persoonlijk adviseert. In onze woonwinkel of bij jou thuis. Kom je snel langs? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is gratis parkeerplek.

‘Thuis in elk interieur!’

Ik vertel je graag alles over dit product!