HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Semi-transparante paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met rolgordijnen in dezelfde tint heb ik een strakke look die precies het juiste licht doorlaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Ook semi-transparante paneelgordijnen bij Stikkelbroeck Woninginrichting

De semi-transparante paneelgordijnen zijn blikdicht, groot en aangenaam. Je vindt ze bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Imposante panelen die met de mooiste gordijnstoffen overdag voor een aangenaam licht in huis zorgen. Wij zorgen dat ze op maat afgewerkt worden, passend bij jouw woonstijl. Kom langs en we adviseren je persoonlijk, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Grote, hoge raamdecoratie

Paneelgordijnen zijn grote, hoge raamdecoratie die oneindig breed gemaakt kunnen worden. Per paneel is de breedte 50 tot 130 cm met een maximale hoogte van wel 3 meter. De panelen worden aan elkaar gekoppeld, en dat kan net zo ver doorgaan als gewenst is. Hoe breed het raamoppervlak dus ook is, voor paneelgordijnen maakt dat niet uit.

Maatwerk in afwerking

Je kunt paneelgordijnen naar wens laten afwerken, maatwerk dus. Er zijn veel gordijnstoffen waaruit je kunt kiezen met verschillende kleuren en dessins. Ook kun je per paneel de gordijnstoffen combineren; bijvoorbeeld een verduisterende gordijnstof op ooghoogte terwijl je de rest van het paneel met een semi-transparante gordijnstof laat maken. Of combineer verschillende kleuren of dessins in een paneel. Ook kun je mooie latjes op de paneelgordijnen laten aanbrengen, van hout of aluminium. Hoeveel en op welke plek, dat bepaal jij. Je ziet het, niet alleen de breedte is eindeloos, ook de combinaties in afwerking zijn heel divers!

Diverse coating en transparantie

Ook in coating en transparantie heb je keuze bij paneelgordijnen. Zoals in de openingsfactoren van de gordijnstof. Dat is een factor die aangeeft hoeveel licht door de stof heen schijnt, de mate van transparantie dus. En er zijn verschillende gordijnstoffen met een coating zoals een vlamvertragende, warmtewerende of een vuilafstotende coating. Een vlamvertragende coating is vaak gewenst bij raamdecoratie in zakelijke omgevingen. En kies je voor een vuilafstotende coating dan blijft het paneelgordijn veel langer schoon. Heeft jouw paneelgordijn geen vuilafstotende coating maar wel een vlek? Vraag ons dan om advies hoe je die het beste kunt schoonmaken.

Combinaties met paneelgordijnen

Met semi-transparante paneelgordijnen heb je overdag mooi gefilterd licht in huis maar ’s avonds geen privacy. Combineer ze daarom, dat kan heel goed met verduisterende rolgordijnen of jaloezieën. Voor de rolgordijnen kun je dezelfde gordijnstof kiezen als voor de paneelgordijnen. Dat zorgt voor een mooie, rustige basis in je interieur. Wil je liever een wat meer natuurlijke sfeer in huis? Dan kun je ook houten jaloezieën bij de paneelgordijnen nemen. Tip: kies dan ook voor houten designlatjes op de paneelgordijnen, die worden namelijk bij dezelfde leverancier gemaakt zodat het nog mooier combineert!

Wooninspiratie bij semi-transparante paneelgordijnen

Kom wooninspiratie opdoen in onze woonwinkel in Brunssum; met veel keus in semi-transparante paneelgordijnen en veel andere raamdecoratie vind je hier altijd de mooiste raambekleding voor jouw huis of bedrijf. En twijfel je wat goed zal staan? Vraag ons team dan om interieuradvies. Dat kan in onze winkel maar ook bij jou thuis.

‘Thuis in elk interieur!’

Meetservice

Onze showroom