HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Semi-transparante plisségordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij Stikkelbroeck eindelijk een goed keus kunnen maken voor mijn draaikiep ramen. Plisségordijnen met EasyClick, ideale oplossing.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Semi-transparante plisségordijnen: mooi daglicht en privacy overdag

Semi-transparante plisségordijnen zijn blikdichte raamdecoratie. Dat betekent dat je hiermee overdag mooi licht in huis of bij je werkplek hebt en voldoende privacy. Een mooi en elegant raamproduct dat geschikt is voor veel soorten ramen. Wij maken ze op maat voor jouw woning of bedrijf, bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Blikdichte plisségordijnen

Een semi-transparante gordijnstof houdt inkijk overdag tegen, vandaar blikdicht. Voor de avond is het echter onvoldoende als je dan ook prijs stelt op je privacy. Daarom combineren we de plisségordijnen vaak, met bijvoorbeeld dikke overgordijnen of verduisterende gordijnen. Een stijlvolle combinatie die voor meer sfeer en akoestiek zorgt.

Plissébreedtes

De plisségordijnen zijn leverbaar in twee plooibreedtes: 20 en 32 mm. In een raam met een smalle glaslijst, zoals bij een draaikiepraam, kies je voor de smalste plooi. Heb je een wat breder kozijn? Dan staat de bredere plooi van 32 mm weer heel mooi. Twijfel je wat het beste is voor de ramen in jouw huis? Kom dan langs, wij adviseren je graag en laten je dan meteen de verschillende mogelijkheden zien qua stoffen, bediening en natuurlijk kleuren voor jouw interieur.

Gemak in de bediening

Plisségordijnen zijn altijd gemakkelijk te bedienen, zelfs als je ze ergens ophangt waar je er niet makkelijk bij kunt komen. Zoals bij een hoog of groot raam of in een lichtkoepel. De plissés zijn namelijk ook elektrisch bedienbaar te maken. Je opent en sluit ze dan met een afstandsbediening of via een app. Vind je dat niet nodig? Dan kunnen we ze ook laten voorzien van een of twee handgrepen, afhankelijk van de breedte van het plisségordijn.

Maatwerk gegarandeerd

Bij Stikkelbroeck Woninginrichting kun je rekenen op maatwerk, ook bij de plisségordijnen. We helpen je met ons gratis interieuradvies om de mooiste raamdecoratie te vinden voor jouw woning of bedrijf. Dat interieuradvies geven we bij ons in de winkel of bij jou op locatie, wat jij wil. Kies je voor de plisségordijnen, dan meten we ze zorgvuldig in en laten we ze netjes maken met de stoffen die jij gekozen hebt. Dat kan bijvoorbeeld een warmtewerende of een vlamvertragende coating zijn. We adviseren je daar in en houden daarbij rekening met jouw woon- of werksituatie.

Plisségordijnen monteren

De montage van plisségordijnen is bij ons altijd inbegrepen. En bij plisségordijnen kun je voor de montage kiezen voor EasyClick. Dat is een frame dat zonder schroeven of boren in de kozijnen geplaatst wordt. Je kunt het er dan makkelijk weer uithalen maar je weet daarmee ook zeker dat de plissés altijd netjes en strak tegen de kozijnen aanblijven. Heel handig als je bijvoorbeeld de ramen gekanteld openzet! Dit frame is leverbaar in vijf RAL-kleuren en is tot in detail mooi en strak afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Stikkelbroeck een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen voor elk raam

Voor elk raam van jouw woning of bedrijf hebben wij mooie, bijpassende semi-transparante plisségordijnen. Bezoek dus onze woonwinkel voor advies en inspiratie. Hier zie je de vele mogelijkheden en combinaties met bijvoorbeeld gordijnen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is gratis parkeerplek.

‘Thuis in elk interieur!’

Advies op maat