HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Semi-transparante rolgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met de strakke cassette aan de bovenzijde en de mooie champagnekleurige onderlat zijn mijn rolgordijnen heel stijlvol geworden.”

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om alles goed te bekijken.”

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Semi-transparante rolgordijnen, blikdichte raamdecoratie

Maak je interieur blikdicht met semi-transparante rolgordijnen. Dat is raamdecoratie die overdag het zachte licht naar binnen laat maar de ongewenste inkijk tegenhoudt. De mooiste semi-transparante rolgordijnen hebben wij voor jouw interieur in onze collectie, bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Mooi in huis, handig op de zaak

De semi-transparante rolgordijnen zijn mooi in huis omdat ze daar het licht aangenaam filteren. Zo krijg je in huis een mooie lichtinval wat direct voor een aangename sfeer zorgt. Maar ook op de zaak zijn deze rolgordijnen heel handig omdat ze het scherpe daglicht filteren waardoor je er geen last van hebt als je achter een beeldscherm zit. Wil je dat ze nog meer licht tegenhouden? Dan kun je ook kiezen voor de gordijnstoffen met een metallic of perlex coating. Die zijn isolerend en zonwerend.

Afgewerkt met design onderlatten

De rolgordijnen kun je laten afwerken met design onderlatten. Die latjes hebben een verzwarende werking waardoor het rolgordijn altijd mooi strak blijft hangen. Bovendien geven ze de rolgordijnen een mooie uitstraling. Doordat die onderlatten er in verschillende uitvoeringen zijn, kun je altijd een variant kiezen die perfect past bij jouw interieur. Er zijn onderlatten in strak aluminium, sfeervol hout en mooi ovaal gestoffeerd. Afgewerkt met zo’n design onderlat gaat het rolgordijn mooi op in jouw woonstijl.

Op maat gemaakt voor jouw interieur

Wij laten de semi-transparante rolgordijnen altijd op maat maken zodat ze mooi passen in jouw interieur. Dat kan met de stoffen en kleuren van jouw keuze, met design onderlatten maar ook met elektrische bediening als je dat wilt. Je kunt ze dan met een afstandsbediening openen of sluiten of je bedient ze met een app. En wil je een rolgordijn in een schuin raam, zoals een dakraam? Dan zorgen we dat het gemonteerd wordt met zijgeleiding zodat het altijd mooi strak hangt. Hoe dat eruitziet, laten we je graag zien in onze woonwinkel. Kom je eens langs?

Gecombineerd met gordijnen

Blikdichte rolgordijnen combineer je het beste met dikkere gordijnen, zoals overgordijnen, gevoerde gordijnen of verduisterende gordijnen. De semi-transparante stof is in de avond immers niet genoeg om je dan maximale privacy te geven. Vandaar dat we een combinatie met een ander raamproduct adviseren. Zo’n combinatie is trouwens ook heel sfeervol, zorgt voor een betere akoestiek en betere isolatie. Wij helpen je graag een mooie set samen te stellen naar jouw smaak.

Semi-transparante rolgordijnen én paneelgordijnen

Wist je dat we van dezelfde semi-transparante gordijnstof zowel paneelgordijnen als rolgordijnen kunnen maken? Ideaal als je in dezelfde ruimte kleine en grote ramen hebt. De raamproducten zijn dan weliswaar verschillend, toch creëer je met dezelfde gordijnstof een uniforme en rustige basis in jouw interieur.

Semi-transparante rolgordijnen bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Ook voor mooie semi-transparante rolgordijnen ga je naar Stikkelbroeck Woninginrichting. Wij staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en volop wooninspiratie in onze woonwinkel. En wil je liever interieuradvies bij jou thuis? Dan komen we naar jou toe. Ons team biedt kwaliteit, service en levenslange garantie. Je vindt ons aan de Kerkeveldstraat in Brunssum, voor de deur is gratis parkeerplek en we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Advies op maat

Meetservice