HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Sharp Wave® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Sharp Wave® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“Bij Stikkelbroeck in Brunssum krijg je full-service. Goed advies gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave®: het strakke, brede en hoge in-between gordijn

Zacht en scherp, dat is de Sharp Wave®. Een gordijn gemaakt van de zachte in-between gordijnstoffen en afgewerkt met messcherpe plooien. Dit stijlvolle gordijn past bij elke woonstijl en voor elk raam. Want het is eindeloos breed en maar liefst 309 cm hoog. Kom het eens zelf bekijken, bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Zachte gordijnstof met messcherpe plooien

Met de Sharp Wave® heb je een opvallend contrast voor je raam: zachte gordijnstof met messcherpe plooien. Een opvallende tegenstelling die heel goed samengaat en voor een prachtig lijnenspel voor het raam zorgt. Dit gordijn bestaat uit banen gordijnstof die elk via een fijne, opengewerkte naad aan de volgende baan vastgemaakt worden. Elke naad is een messcherpe vouw waardoor de Sharp Wave® altijd strak geplooid en heel soepel voor het raam hangt.

Oneindig breed, opvallend hoog

Elke baan gordijnstof wordt via een fijne naad aan de volgende baan vastgemaakt. Zodoende kan dit gordijn oneindig breed gemaakt worden maar ook opvallend hoog. Want de Sharp Wave® kan een hoogte krijgen tot wel 309 cm. Inderdaad, een unieke in-between die ideaal is voor hele hoge en hele grote ramen.

Afwerking naar wens

De afwerking van de Sharp Wave® is helemaal naar wens. Jij bepaalt hoe je wil dat dit veelzijdige gordijn eruit komt te zien en wij maken het voor jou perfect op maat en mooi passend bij jouw interieur. Je hebt daarin verschillende mogelijkheden. Sowieso de gordijnstof, die is er al in meerdere trendkleuren. Maar ook de afwerkingsband en de haken zijn er in optioneel zwart of wit. De trekstang is een designelement dat gebruikt wordt om de gordijnen te openen en te sluiten. Die is leverbaar in meerdere kleuren: structuurwit, grijs of structuurzwart. En twijfel je wat mooi zal staan bij jouw woonstijl of kantoorinrichting? Dan vraag je het aan ons. Wij staan klaar om je persoonlijk te adviseren, in onze woonwinkel of bij jou op locatie.

Strak gordijn voor elk interieur

Normaal gesproken is een opengeschoven gordijn een dik pakket stof aan de zijkant van de ruimte. Maar niet de Sharp Wave®. De combinatie van de zachte gordijnstof en de messcherpe vouwen zorgt ervoor dat het ook als het opengeschoven is, het een smal en strak pakket is. Dit gordijn hangt dus nooit in de weg en is altijd superstrak, of het nu geopend of gesloten is. Een veelzijdig gordijn dat ook nog eens perfect past bij vrijwel elk interieur; van modern tot retro en van klassiek tot industrieel. Het staat altijd en overal heel mooi.

Zo combineer je het met andere raamdecoratie

Doordat de Sharp Wave® een in-between gordijn is, heb je overdag mooi gefilterd licht in huis met een beetje privacy. Je kijkt er dan namelijk niet direct doorheen. Dat geldt niet voor de avond; als dan binnen de lichten aan zijn, kijk je wel gemakkelijk naar binnen. Daarom adviseren we je om dit stijlvolle gordijn te combineren met andere raamdecoratie. En daarin is volop keus. Het combineert goed met onder andere verduisterende rolgordijnen, Duettes, plisségordijnen en ook met aluminium of houten jaloezieën.

Ontdek de Sharp Wave® bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum

Het beste kun je dit bijzondere gordijn zelf eens komen bekijken. Kom daarvoor naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum en we laten je graag zien hoe je de Sharp Wave® combineert in jouw interieur. Bezoek je onze woonwinkel dan vind je voor de deur gratis parkeerplek. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Advies op maat