HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Stoffen lamellen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Nooit verwacht dat stoffen lamellen zó mooi konden staan. Verrassend. De adviseurs van Stikkelbroeck weten waar ze het over hebben.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Stoffen lamellen, moderne raamdecoratie

Stoffen lamellen zijn strak, modern en sfeervol. Door het gebruik van textiel heb je instant sfeer in huis, een betere akoestiek en een fijne basis voor de rest van je interieur. Kies de stoffen lamellen die mooi matchen met jouw woonstijl, wij helpen je daarbij met persoonlijk interieuradvies en een uitstekende service. Bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Extra’s bij stoffen lamellen

Met stoffen lamellen heb je meer keus dan alleen het dessin of de kleur. Ze zijn er namelijk ook met verschillende coatings. Dat kan een vlamvertragend coating zijn, een lichtwerende of bijvoorbeeld een warmtewerend coating. De gordijnstof is daar dan al mee voorbewerkt. Kies je voor een stoffen lamel, dan heb je dus ook nog de keuze uit deze praktische extra’s die jou meer sfeer, meer veiligheid of meer comfort brengen.

Ook voor vochtige ruimtes

Een gewone stoffen lamel is geen aanrader voor een vochtige ruimte. Maar het kan wel! Als je ze laat maken van de gordijnstof No Limits. Dat is een sterke stof, kleurecht en ook nog eens vocht- en schimmelwerend. Ideaal dus voor vochtige ruimtes zoals een keuken of badkamer. Wil je daar dezelfde lamellen als in de huiskamer of slaapkamer? Dan kan dat met deze mooie gordijnstof die niet alleen heel robuust is maar ook nog eens verrassend soepel en zacht. Kom ze dus snel maar eens zelf bekijken bij Stikkelbroeck in Brunssum.

Prettig licht, in huis of bij de werkplek

In huis en bij je werkplek is het prettig als er voldoende daglicht naar binnen schijnt. Maar te veel of te fel licht kan weer hinderlijk zijn. Met stoffen lamellen kun je dat makkelijk voorkomen. Dat is ideale raamdecoratie waarmee je het licht kan filteren. Een beetje tot heel veel, afhankelijk van de stofdikte. En verder zijn ze net zo handig als elke andere lamel; je kantelt ze precies zo dat je niet meer inkijk hebt dan jij wil. Stoffen lamellen zijn dan ook heel geschikt als raamdecoratie in huis en bij je werkplek!

Heel veel kleuren, dessins en variatie in stofdikte

Wat jouw woonstijl ook is en voor welke kamer je ook raamdecoratie zoekt, stoffen lamellen zijn altijd een goede optie. Je kunt ze namelijk helemaal naar jouw smaak samenstellen. In onze woonwinkel heb je de keus uit heel veel kleuren, dessins en er is variatie in stofdikte; transparant, semi-blikdicht en verduisterend. Ons team vakmensen helpt je een keus te maken uit dit ruime aanbod met het persoonlijke interieuradvies.

Lamelbreedtes

De stoffen lamellen van Toppoint die wij verkopen, zijn er in drie lamelbreedtes. Je kunt kiezen uit 89, 127 en 250 mm breed. Bij de smalle lamellen komt een verzwaringsgewicht, hierdoor blijven ze mooi hangen. De brede lamellen hebben iets weg van een smal paneelgordijn, je kunt ze laten afwerken met houten latjes. Een mooi accent, zeker als je een retro, Scandinavisch of bijvoorbeeld industriële woonstijl hebt.

Schoonmaken van stoffen lamellen

Ook stoffen lamellen kun je meestal goed schoonmaken. Let daarbij wel goed op het wasvoorschrift, het kan verschillen per type stof. Sommige lamellen kunnen in de wasmachine, andere moet je zachtjes afborstelen of afnemen met een vochtige doek. En twijfel je hoe je ze het beste kunt reinigen? Dan vraag je ons om advies.

Onze woonwinkel in Brunssum, ook voor stoffen lamellen

Voor inspiratie en interieuradvies ga je naar onze woonwinkel in Brunssum. Wij hebben een ruime collectie stoffen lamellen waar onze ervaren vakmensen je graag alles over vertellen en je helpen de mooiste set voor jouw interieur samen te stellen. Kom langs voor advies en onze service; wij helpen je van styling tot en met montage en bieden levenslange garantie.

‘Thuis in elk interieur!’