HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Transparante gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Transparante gordijnen zijn helemaal terug van weggeweest. Mooi samen met jaloezieën.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Between Royal

Between Royal

Between Royal

Between Royal

Between Royal

Between Royal

Inbetween Royal

Transparante gordijnen; een sfeervol interieur

Transparante gordijnen zijn de perfecte basis voor een sfeervol interieur. Ze zorgen voor een mooi gefilterd licht en zijn er in zoveel verschillende stoffen en dessins dat er altijd iets is dat goed past bij jouw woonstijl. Kom naar onze woonwinkel in Brunssum en laat je inspireren door het assortiment en onze adviezen. Of vraag of we je bij jou thuis komen adviseren, want ook dat is mogelijk bij Stikkelbroeck Woninginrichting!

Meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen

Ons assortiment transparante gordijnstoffen biedt veel keus met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen. En de kwaliteit is ook uitstekend. Alle gordijnstoffen zijn van het kwaliteitsmerk Toppoint. De stoffen worden gemaakt volgens de laatste technieken en met innovatief garen. Ze zijn vuilafstotend, vlamvertragend, vochtbestendig en hebben een hoge kleurechtheid. Bovendien werken ze isolerend en geluiddempend.

Gordijnplooien

Ook in gordijnplooien is er veel keus. Een gordijnplooi heeft veel invloed op de uitstraling van het interieur. Kies je bijvoorbeeld voor een soepele plooi, dan heeft dat een modernere uitstraling dan de chiquere driedubbele plooi. Behalve jouw smaak en woonstijl is ook de gordijnstof van invloed op je keuze voor een gordijnplooi. Want hoe dikker of stugger de stof is, hoe minder gordijnplooien je kunt kiezen. Bij transparante gordijnen heb je veel keus doordat die gordijnstof heel soepel is. Je kunt dan kiezen uit:
• Enkele plooi; een eenvoudige gordijnplooi voor een rustige uitstraling waarbij het gordijn soepel valt.
• Dubbele plooi: een gordijnplooi waarmee het gordijn wat ruimer valt en rijker oogt. Deze plooi geeft meer volume aan het gordijn.
• Tri-plooi: de driedubbele gordijnplooi. Deze maakt het gordijn heel royaal en zorgt voor een wat meer klassieke sfeer.
• Ingeslagen ring: dit is het stoere alternatief van de gordijnplooi en het geeft jouw interieur een robuustere uitstraling. De ingeslagen ring past bij veel woonstijlen.
• Wave: de perfect golvende gordijnplooi. Het effect hiervan lijkt op die van de ingeslagen ring maar het ziet er wat klassieker uit.

Gordijnplooien bij twee gordijnen

Combineer je twee verschillende gordijnen, zoals een transparant gordijn met een overgordijn? Dan zorgen wij ervoor dat de gordijnplooien van beide gordijnen gelijk zijn. Je weet daardoor zeker dat allebei de gordijnen mooi vallen.

Vlamvertragende gordijnstoffen

In onze collectie transparante gordijnstoffen vind je verschillende die voldoen aan de Franse norm M1 en/of de Duitse norm B1. Dat zijn normen die aangeven dat er minder risico op brandschade is doordat de gordijnen vlamvertragend zijn. Wel zo prettig voor thuis en op het werk waar dit vaak als een vereiste door verzekeringsmaatschappijen wordt gesteld. Wil je graag transparante gordijnen voor de ramen van jouw kantoor of woonruimte? Dan vind je die bij Stikkelbroeck in Brunssum!

Combinaties met andere gordijnen

Transparante gordijnen combineren heel goed met andere gordijnen, zoals verduisterende of gevoerde overgordijnen. Die geven je ’s avonds volop privacy en zorgen voor nog meer demping van het geluid. Deze transparante gordijnen kun je ook combineren met rolgordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën. Net wat jij mooi vindt. Zoek je een transparant gordijn dat ook verduistert? Dan hebben we het Versus® gordijn voor je.

Interieuradvies in onze winkel of bij jou thuis met Stikkelbroeck Woninginrichting

Met transparante gordijnen breng je een stijlvol en sfeervol element in je interieur. Ons team geeft persoonlijk interieuradvies in onze winkel of bij jou thuis zodat je de mooiste gordijnen of combinatie van raamdecoratie vindt voor jouw interieur. Kom je snel langs? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Meetservice

Bloem