HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Transparante paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Transparante paneelgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

 

“Stikkelbroeck is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen zorgen voor mooi, gefilterd licht in huis. En ook al is het licht heel zacht, de afmetingen zijn imposant! Zoek je raamdecoratie voor grote ramen, schuifpuien of als roomdivider? Vraag ons dan naar de mogelijkheden met paneelgordijnen. Zorgvuldig op maat gemaakt en afgestemd op jouw smaak en woonstijl, dat mag je verwachten van de vakmensen bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Bezoek ons snel, we staan voor je klaar!

Transparant of transparanter?

Hoeveel licht een transparant paneelgordijn doorlaat verschilt per stof, afhankelijk van de openingsfactor. Die factor geeft aan hoeveel licht er door de gordijnstof heen komt; bij 1% komt er wat licht doorheen en bij 5% heel veel licht. In onze woonwinkel hebben we gordijnstoffen voor paneelgordijnen variërend van openingsfactor 1% tot 5%. Om te zien wat het verschil is, kun je ze het beste zelf bekijken in onze woonwinkel in Brunssum.

Reinigen van transparante paneelgordijnen

Paneelgordijnen reinigen gaat meestal vrij eenvoudig, zeker als ze al voorzien zijn van een vuilafstotende coating. Je hoeft ze dan niet echt schoon te maken, hooguit moet je wat stof eraf vegen. Zijn jouw paneelgordijnen zonder coating? Reinig ze dan voorzichtig met een droge doek of zachte borstel. En bij eventuele vlekken op het gordijn vraag je ons om advies. Ga in ieder geval niet de gordijnstof zelf proberen te behandelen met schoonmaakmiddelen.

Paneelgordijnen combineren

Transparante paneelgordijnen zijn mooi en zorgen voor een aangename lichtinval, maar ’s avonds bieden ze natuurlijk geen privacy. Om dat wel te bereiken, combineer je ze met andere raamdecoratie. Dat kan met jaloezieën of rolgordijnen. Beide hebben hun eigen stijl maar allebei staan ze mooi en sfeervol met paneelgordijnen. De rolgordijnen zijn er trouwens ook in dezelfde gordijnstoffen als die voor paneelgordijnen. En de houten designlatjes die je op de paneelgordijnen kunt laten aanbrengen, komen van dezelfde leverancier als de houten jaloezieën waardoor je ook dat mooi met elkaar kunt matchen. Je ziet het, zelfs de combinaties kun je naar wens op jouw interieur afstemmen!

Mooi bij jouw woonstijl

Laat je het paneelgordijn naar jouw smaak afwerken, dan zorgen wij ervoor dat het ook mooi past bij jouw woonstijl. In afwerking is veel keuze met meerdere soorten stof, kleuren en dessins. Ook kun je per paneel variëren; dus in de verschillende vlakken op het gordijn. Kies voor bijvoorbeeld een verduisterende gordijnstof op ooghoogte of combineer effen gordijnstoffen met een dessin. De latjes die je op het paneel kunt laten monteren zijn er van hout en in aluminium. Volop mogelijkheden dus voor een mooi paneelgordijn bij jouw woonstijl!

Persoonlijk interieuradvies bij paneelgordijnen

Kom naar Stikkelbroeck Woninginrichting voor persoonlijk interieuradvies bij paneelgordijnen. We staan voor je klaar met veel voorbeelden, tips en stylingsadviezen. Samen zorgen we ervoor dat de paneelgordijnen keurig worden ingemeten, precies naar wens worden gemaakt en ten slotte netjes worden gemonteerd. Wil je liever het interieuradvies bij jou thuis? Dan kan dat ook. Laat het ons weten, we zijn er voor je van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Onze showroom