HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Transparante plisségordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

183

kleuren

Plisségordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Stikkelbroeck heeft ervaren adviseurs die echt tijd steken in goed interieuradvies.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Transparante plisségordijnen bij de woonwinkel in Brunssum

Met transparante plisségordijnen heb je altijd een zacht licht in huis of op kantoor. En dat is prettig want zo’n subtiele lichtinval geeft meer sfeer en maakt alles binnen net wat mooier. Kom kijken welke transparante plissés jij het mooiste vindt voor jouw interieur. Je bent welkom bij de woonwinkel in Brunssum: Stikkelbroeck Woninginrichting.

Plissés: van smal tot heel smal

Plisségordijnen heten zo omdat ze geplooid zijn, geplisseerd dus. Het zijn ook die plissés die dit gordijn de verfijnde uitstraling geven. De plissés, de plooien dus, zijn er in twee maten: smal, 32 mm, en heel smal 20 mm. Die allersmalste plissés passen perfect in ramen met een smalle glaslijst zoals bijvoorbeeld draaikiepramen. Het gordijn steekt dan niet uit en valt mooi weg in het kozijn.

Gecoate plisségordijnen

Met transparante plisségordijnen heb je de keuze uit verschillende coatings, zoals de vuilafstotende. Die zorgt ervoor dat vuil geen vat heeft op de gordijnstof waardoor het veel langer mooi blijft. Of kies voor een warmtewerende coating. Daarmee blijft het op warme dagen veel langer koel in huis. Zo’n coating zie je niet maar merk je dus wel. Wil je weten welke gordijnstoffen welke coating hebben? Kom dan naar onze woonwinkel en we laten het je graag zien.

Zo maak je transparante plisségordijnen schoon

Om transparante plisségordijnen schoon te maken, moet je wel weten wat je doet. Heb je een plisségordijn met een vuilafstotende coating? Dan hoef je die alleen maar soms even voorzichtig af te stoffen. Heb je een plisségordijn zonder deze coating? Dan kun je ze wassen maar volg daarbij heel goed het wasvoorschrift of vraag ons nog eens om advies. En is jouw plisségordijn elektrisch bedienbaar? Let dan goed op dat de elektronica niet met het water in aanraking komt!

Plisségordijnen mooi gecombineerd

Met transparante plisségordijnen heb je overdag een prachtig licht in huis, maar in de avond kijkt iedereen er zo doorheen naar binnen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dan graag meer privacy wil, en dat kan. Als je ze combineert met andere raamdecoratie zoals gevoerde of verduisterende gordijnen of hang ze samen met dikke overgordijnen. Dat zorgt voor privacy in de avond, het werkt geluiddempend en de combinatie is heel sfeervol.

Strak gemonteerd

Wij monteren de raamdecoratie bij onze klanten en de plisségordijnen kunnen we ook plaatsen met EasyClick. Dat is een handig montagesysteem waarmee de plissés altijd strak in het kozijn zitten, ook als het raam bijvoorbeeld gekanteld is of als je een horizontaal raam hebt zoals in een lichtkoepel. EasyClick is een frame dat geplaatst wordt zonder dat we in het kozijn moeten boren of schroeven. Het frame is leverbaar in vijf RAL-kleuren. Er is dus altijd wel een perfecte match met jouw interieur!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Stikkelbroeck een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Voor transparante plisségordijnen ga je naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum

Wil jij ook transparante plisségordijnen als raamdecoratie? Ga dan naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum. Ons ervaren team staat voor je klaar om je persoonlijk interieuradvies te geven en we zorgen altijd voor een zorgvuldige inmeting en vakkundige montage. En weet je dat je bij ons ook kunt rekenen op levenslange service en garantie? Bezoek onze winkel en we vertellen je er alles over. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Onze showroom

Advies op maat