HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Transparante vouwgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies thuis gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Transparante vouwgordijnen, altijd sfeervol in huis

Met transparante vouwgordijnen is het altijd sfeervol in huis. Deze mooie en dunne gordijnstoffen zorgen voor een aangenaam zacht licht in huis. Ook in jouw huis! Kom dus snel de variant uitzoeken die goed past bij jouw woonstijl, wij staan al klaar om je daarbij te helpen. In de woonwinkel van Brunssum: Stikkelbroeck Woninginrichting.

Van heel transparant tot helemaal blikdicht

Het ene transparante vouwgordijn is niet net zo doorschijnend als het andere. De stofdikte, eventuele coating en de weving zijn bepalend voor de mate van transparantie. Vandaar dat je vouwgordijnen hebt van heel transparant tot helemaal blikdicht. Dat betekent dat er altijd wel een is die past bij jouw woonwensen, maar ook dat je het beste zelf kunt komen kijken in onze woonwinkel. Want hoe leg je nu uit of een vouwgordijn een beetje of heel erg veel transparant is? Dat kan alleen door het zelf te zien! En dat kan bij ons.

Combineer transparante vouwgordijnen voor privacy

Hoe blikdicht een transparant vouwgordijn ook is, in de avond biedt het nooit voldoende privacy. Om dat wel te krijgen, combineer je ze het beste met mooie, bijpassende gordijnen. Zoals met verduisterende gordijnen of overgordijnen. Die combinatie is stijlvol, zorgt voor instant sfeer in huis, isoleert heel goed en zorgt ook nog voor een fijne akoestiek. Kom je dus snel jouw combinatie uitzoeken?

Kwaliteit in afwerking

Elk vouwgordijn wordt op maat gemaakt nadat we eerst samen goed hebben gekeken naar de beste uitvoering voor jouw interieur. Vervolgens wordt het zorgvuldig naar wens gemaakt met onder andere kleurgecoördineerde garens, geblindzoomde zijzoomen en plaatsing van de baleinen aan de voor- of achterzijde van de gordijnstof, net wat jij wil. En doordat het vouwgordijnen van Toppoint zijn, is ook de kwaliteit in stoffen en materialen gegarandeerd. De gordijnstoffen zijn er in een ruime keuze en de baleinen zijn heel robuust, van hol aluminium. Een sterke basis die elk vouwgordijn mooi strak houdt, zelfs de XL-vouwgordijnen!

Levenslange garantie en service, bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Natuurlijk wil je maatwerk in de vouwgordijnen voor jouw interieur. En dat leveren we ook. Net als een uitstekende kwaliteit. Dat is onze gegarandeerde service; van persoonlijk interieuradvies tot vakkundig inmeten en monteren. Bovendien krijg je bij ons ook nog een levenslange garantie op de vouwgordijnen. Kom dus snel langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Onze showroom

Meetservice