HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Iso Plissé® gecombineerd met gordijnen zorgen voor sfeer en de juiste verduistering in mijn slaapkamer. Handig met het up-en-down systeem.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, bij Stikkelbroeck Woninginrichting

In onze woonwinkel in Brunssum vind je de mooiste verduisterende Iso Plissé® gordijnen met de bekende honingraatstructuur. Voor elk type raam en altijd op maat gemaakt voor jouw interieur. Kom langs en laat je persoonlijk adviseren door de vakmensen van Stikkelbroeck Woninginrichting. We staan voor je klaar!

Altijd maatwerk

Welk type raam je ook hebt, wij maken de verduisterende Iso Plissé® gordijnen passend voor jouw woning en bij jouw interieur. Wij leveren namelijk altijd maatwerk omdat alleen dan een verduisterend raamproduct ook echt verduisterend werkt. En de Iso Plissé® gordijnen zijn daar heel geschikt voor. Die passen in vrijwel elke vorm en in elk raamformaat. De Iso Plissé® gordijnen zijn er in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. De smalste past heel goed in ramen met smalle glaslijsten zoals draaikiepramen en dakramen.

Strak gemonteerd

Met verduisterende raamdecoratie wil je natuurlijk dat het strak tegen de kozijnen gemonteerd wordt. En dat kan heel goed bij Iso Plissé® gordijnen als je ze laat monteren met EasyClick. Dat is een handig montagesysteem waarbij schroeven of boren niet nodig is. Bevestigd met EasyClick laat deze verduisterende raamdecoratie geen kiertje zonlicht meer door! Daarbij is EasyClick ook mooi strak uitgevoerd en heel handig in gebruik. Kom het zelf maar eens bekijken, we hebben voorbeelden van de Iso Plissé® gordijnen en EasyClick in onze woonwinkel aan de Kerkeveldstraat in Brunssum.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Stikkelbroeck een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Mooie combinaties

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn een prachtig raamproduct, maar overdag houden ze of al het daglicht tegen, of je hebt helemaal geen privacy omdat je ze opent. Ons advies bij verduisterende Iso Plissé® gordijnen? Combineer ze met in-betweens of transparante gordijnen. Een mooie combinatie die je helemaal kunt afstemmen op jouw interieur. Of kies voor Iso Plissé® Day & Night. Daarin zitten al standaard twee stofsoorten; een verduisterende en een transparante. Elk is groot genoeg om een raam te bedekken zodat je ’s avonds en overdag volop privacy hebt.

Voor elk type raam

De Iso Plissé® gordijnen zijn geschikt voor vrijwel elk type raam. Ben je dus op zoek naar verduisterende raamdecoratie voor een dakraam of lichtkoepel? Kom dan naar onze woonwinkel voor inspiratie. Hier vind je raamproducten die ook geschikt zijn voor hele hoge ramen waar je niet bij kunt of voor schuine ramen zoals dakramen. Met het maatwerk dat voor ons de standaard is, zorgen we dat je ook voor die ramen passende raamdecoratie krijgt. En de montage of bediening? Daar adviseren we je graag in, er zijn verschillende mogelijkheden en we bekijken graag samen met jou wat het beste bij jouw interieur en smaak past.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoonmaken

Doordat de verduisterende Iso Plissé® gordijnen gemaakt zijn van een stofwerende gordijnstof, is het schoonmaken ervan vrij eenvoudig. Enkel even zachtjes borstelen is genoeg om ze lang mooi te houden. Soms kun je ze ook schoonmaken met een vochtige doek of door ze te wassen. Maar let dan goed op als ze elektrisch bedienbaar zijn! Vraag ons gerust om advies als je twijfelt en volg altijd de wasinstructie.

Iso Plissé® gordijnen bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum

Bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum vind je volop maatwerk, service en kwaliteit. En natuurlijk een ruim assortiment verduisterende Iso Plissé® gordijnen. Ons team van vakmensen staat voor je klaar. Kom langs of maak een afspraak voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Tot snel!

‘Thuis in elk interieur!’

Maatwerk advies

Meten aan huis