HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Verduisterende gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij Stikkelbroeck heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Madee

Sereno

Hanne

Isola

Mindful

Allium

Isola

Verduisterende gordijnen maken het echt donker binnen

Met verduisterende gordijnen maak je het echt donker binnen. En met de meer dan 1.000 verduisterende gordijnstoffen vind je bij ons jouw favoriete verduisterende gordijn. Heeft een andere gordijnstof toch jouw voorkeur maar wil je het wel donker binnen kunnen maken als het jou uitkomt? Dan voeren we dat gordijn voor je. Voor verduisterende en voor gevoerde gordijnen die passen bij jouw interieur ga je naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Verduisterend of verduisterend gemaakt

Bijna elke gordijnstof kunnen we verduisterend maken, met de juiste voeringstof. Je kunt bij ons dus kiezen uit de vele verduisterende gordijnstoffen én uit de vele gewone gordijnstoffen als je gordijnen wil waarmee het in huis echt donker wordt. Wij maken ze voor je op maat en voeren het als dat nodig is. Daarvoor hebben we een aantal voeringstoffen die deels tot geheel verduisteren:
• Basic: beschermt de gordijnstof
• Molton: biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft gordijnen een royale uitstraling
• Dimout: een soepele voeringstof die grotendeels verduistert
• Blackout: een voeringstof die maximale verduistering biedt

De juiste gordijnplooi

Verduisterende en gevoerde gordijnen zijn vaak al zwaar en het hele stofpakket is een stuk dikker dan bij gewone gordijnen. Toch kun je ook hiervoor mooie gordijnplooien uitkiezen zoals de enkele plooi, de driedubbele plooi en de Wave-plooi. Welke het beste past bij de gordijnstof van jouw keuze en bij jouw woonstijl? Daar adviseren we je persoonlijk over. Wij weten wat mogelijk is met elke stof, bespreken de opties met je en laten de verschillende gordijnplooien dan aan je zien. En combineer je een verduisterend gordijn met een transparant of in-between gordijn? Dan zorgen wij dat ze allebei met dezelfde gordijnplooi gemaakt worden. Dat is wel zo mooi!

Voordelen van verduisterende gordijnen

Met verduisterende gordijnen heb je veel voordelen. Allereerst maken ze het helemaal donker in huis op het moment dat jij dat wenst. Maar ook zorgen ze voor een aangename akoestiek omdat ze het geluid dempen door de dikte van de stof. En ze isoleren heel goed waardoor je minder warmte verliest via de ramen. Kies je voor gevoerde gordijnen? Dan heb je dezelfde voordelen plus nog één extra: de voeringstof beschermt de gordijnstof tegen verkleuringen door het zonlicht. Die blijven dus nog langer mooi, zelfs als ze vol in de zon hangen!

Vind de verduisterende gordijnen voor jouw woning, bij Stikkelbroeck Woninginrichting

De mooiste verduisterende gordijnen voor jouw woning vind je bij Stikkelbroeck Woninginrichting. Wij staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies, bij jou thuis of in onze woonwinkel. Ook kun je rekenen op onze service en een levenslange garantie. Kom je langs in Brunssum? We staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Onze showroom

Advies op maat