HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Verduisterende rolgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Verduisterende rolgordijnen, op maat gemaakt

Met verduisterende rolgordijnen wordt elke kamer echt donker als ze ook goed op maat gemaakt en zorgvuldig gemonteerd zijn. Wij regelen dat voor je, bij Stikkelbroeck Woninginrichting. Met vakmensen die je persoonlijk interieuradvies geven en kijken naar wat mogelijk is in jouw woning. Bezoek onze woonwinkel in Brunssum voor maximale service en de mooiste verduisterende gordijnstoffen voor rolgordijnen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur kun je gratis parkeren.

Slimme montage, uitstekende stoffen

Het idee van een verduisterend rolgordijn is natuurlijk dat het ook echt donker in de kamer wordt. Je hebt dan goed verduisterende gordijnstoffen nodig en een raamproduct dat perfect aansluit. Wij zorgen voor beide; met veel keus in mooie gordijnstoffen die ook echt verduisteren. En een vakkundig team van ervaren medewerkers die de rolgordijnen zorgvuldig monteren waarbij we altijd kijken naar de juiste methode. Zoals met zijgeleiding bij een dakraam of draaikiepraam zodat het rolgordijn in alle omstandigheden strak tegen de kozijnen blijft.

Veel meer dan alleen verduisterende gordijnstoffen

Met de verduisterende gordijnstoffen uit onze collectie, heb je veel meer mogelijkheden dan alleen verduisteren. Er zijn er verschillende met een extra coating die onder andere isolerend, warmtewerend of vlamvertragend zijn. Ook zijn er vuilafstotende gordijnstoffen. Als je ons jouw woonwens laat weten, zorgen wij dat je een bijpassende gordijnstof daarbij kunt kiezen.

Combinaties met je rolgordijn

Kies je een verduisterend rolgordijn, dan is het overdag wel heel donker in huis. Of je moet ze altijd helemaal opendoen. Daarom raden wij je aan om ze te combineren met een ander raamproduct. Mooie combinaties met verduisterende rolgordijnen zijn bijpassende in-betweens of transparante gordijnen. Daarmee heb je de gewenste privacy voor ’s avonds terwijl je overdag kunt genieten van mooi gefilterd licht in huis. En door de transparante gordijnstof heb je ook dan veel minder directe inkijk! Vind je het lastig om een geschikte combinatie voor jouw interieur te vinden? Dan zijn wij er om jou daarbij van dienst te zijn.

Betere akoestiek in huis

Klinkt het in jouw huis wat hol? Dan is het hoog tijd voor wat geluiddempende materialen. Raamdecoratie is daar heel geschikt voor. En kies je een dubbele laag raamdecoratie, dan heb je twee keer zoveel effect. Rolgordijnen kun je dan het beste combineren met gordijnen. Een sfeervolle combinatie die ook nog zorgt voor een aangename akoestiek in huis.

Verduisterende rolgordijnen bij Stikkelbroeck Woninginrichting, Brunssum

Voor mooie en effectief verduisterende rolgordijnen ga je naar de woonwinkel in Brunssum: Stikkelbroeck Woninginrichting. Hier vind je een ruime collectie rolgordijnen, veel ervaren adviseurs en monteurs en altijd een prettige sfeer waarin je rustig jouw nieuwe raamproduct kunt uitkiezen. En lukt dat niet? Dan helpen wij je, in onze winkel of bij jou thuis. Bezoek onze winkel en we helpen je graag verder.

‘Thuis in elk interieur!’

Advies op maat

Meetservice