HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

zonder voering

met voering

Privacy en sfeer, met verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen zijn perfect om zowel privacy als sfeer in huis te creëren. En deze fijne raamproducten vind je in veel verschillende soorten bij de woonwinkel van Brunssum: Stikkelbroeck Woninginrichting.

Gevoerde of verduisterend vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen maken we van verduisterende gordijnstof, of we voeren de gordijnstof met een voeringstof zodat het alsnog verduisterend wordt. Die voeringstof beschermt daarbij ook nog eens de gordijnstof zelf waardoor het langer mooi blijft, zelfs onder invloed van direct zonlicht. In onze woonwinkel staat een ervaren team voor je klaar om jou te adviseren als je op zoek bent naar een mooie gordijnstof voor jouw vouwgordijnen. Wij weten welke stoffen verduisteren en welke we kunnen voeren. Is dat laatste nodig? Dan zorgen we dat de stoffen van dezelfde krimptolerantie zijn zodat ze altijd nog gereinigd kunnen worden.

Verduisterende vouwgordijnen plus mooie in-betweens

De verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig en zorgen ervoor dat het binnen goed donker wordt. Maar overdag is het wel fijn als je dan ook een transparant raamproduct hebt. Zoals een paar mooie in-betweens. Zo’n combinatie doet het ook goed in je interieur, net als verduisterende vouwgordijnen met transparante gordijnen. Daarmee heb je overdag een aangenaam zacht licht in huis terwijl je ’s avonds toch je gewenste privacy hebt.

Details in de afwerking

Vouwgordijnen kunnen met veel details naar wens afgewerkt worden. Voor de bediening bijvoorbeeld heb je de keus uit handbediening met een strakke rvs ketting. Of kies voor gemak en neem elektrische bediening, iets wat heel handig is als je meerdere vouwgordijnen naast elkaar hangt. Verder is ook de top-down uitvoering bij vouwgordijnen mogelijk. Je kunt dan het gordijn in de onderste helft van het kozijn vastzetten. En de uitstraling ervan kan modern of landelijk zijn, afhankelijk van de plek waar je de baleinen laat bevestigen. Met mooi verzorgde zijzoomen, geblindzoomd, en garen die op kleur worden uitgezocht weet je zeker dat de vouwgordijnen van Stikkelbroeck Woninginrichting altijd voldoen aan de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Kwaliteit in vouwgordijnen, bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Wil je kwaliteit in vouwgordijnen, dan ga je naar Stikkelbroeck Woninginrichting. Onze vakmensen staan voor je klaar met service en persoonlijke aandacht. Kom langs en we laten je graag de mogelijkheden van ons ruime assortiment zien. Je vindt onze woonwinkel aan de Kerkeveldstraat in Brunssum en we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Onze showroom

Meetservice