HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Versus® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Versus® gordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseuse bij Stikkelbroeck heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

‘Thuis in elk interieur!’

Versus®: het 2-in-1 wavegordijn

Waarom zou je kiezen tussen een transparant of verduisterend gordijn als er ook het Versus® gordijn is? Dit unieke gordijn is een 2-in-1 wavegordijn dat bestaat uit een transparante gordijnstof met daarin verduisterende lamellen. Innovatief en vooral heel sfeervol. Dit bijzondere gordijn uit de kwaliteitscollectie van Toppoint vind je nu ook bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Transparant & verduisterend ineen

Het Versus® gordijn is echt bijzonder. Dit innovatieve raamproduct van Toppoint is gemaakt van een in-between gordijn met daarin lichtdichte lamellen. De Versus® is dus zowel voor overdag als voor de avond een mooi gordijn dat alles biedt: mooi gefilterd licht én volop privacy. Het enige wat je hoeft te doen is de lamellen dichtdraaien, net zoals met de gewone lamellen. De bediening werkt ook met een ketting, het enige verschil is dat deze lamellen niet los hangen, maar in een mooie gordijnstof verwerkt zijn.

Strakke perfectie

Versus® is gemaakt met de bekende Wave-plooi. Stijlvol, royaal en natuurlijk altijd perfect geplooid. Zo hangt de Versus® steeds weer mooi strak met een egale golving. Dit Versus® gordijn van Toppoint wordt gemaakt van transparante, kamerhoge gordijnstoffen. Je kunt kiezen uit 25 verschillende stofsoorten in zo’n 500 kleuren. Er is dus altijd een uitvoering die perfect past bij jouw interieur.

Innovatief met verborgen techniek

De techniek van dit bijzondere raamproduct is innovatief. Nog niet eerder was er een 2-in-1 gordijn dat zowel verduistert als licht doorlaat. De techniek om dit te maken, is hoogwaardig maar ook mooi verborgen. Uiteindelijk gaat het om de uitstraling en het kunnen toepassen in je interieur! En dat lukt ook. Want de lichtdichte lamellen hebben zorgvuldig afgeronde hoeken aan de onderzijde zodat ze de transparante gordijnstof niet beschadigen. De lamellen worden strak op hun plek gehouden met een band met drukkers en afhankelijk van de kleur van de gordijnstof wordt de lamelkleur van wit of grijs gekozen.

Versus® gordijn: twee maten

Het Versus® gordijn is er in twee maten: 89 en 127 mm breed. Die breedste maat heeft tussen elke lamel een bredere gordijnstrook waardoor deze uitvoering ook meteen een stuk robuuster oogt. Beide breedtematen worden bevestigd aan een rail. Die is leverbaar in elegant wit, design grijs of chique zwart.

Voor vochtige ruimtes en het kantoor

Dit innovatieve gordijn kan ook in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. En door de strakke uitstraling en handige 2-in-1 constructie is het ideaal als raamdecoratie voor een kantoor. Bovendien is het mogelijk om de Versus® in een brandwerende gordijnstof te laten maken, iets dat vaak door verzekeringen geëist wordt als het om raamdecoratie voor zakelijke toepassingen gaat. Zoek je dus iets voor op het werk of in een publieke ruimte? Dan adviseren wij je graag met welke transparante gordijnstoffen je de Versus® kunt laten maken.

Zo stel je jouw Versus® gordijn samen:

Stap 1. Kies een in-between gordijnstof en de kleur lamel uit de brede Toppoint-collectie
Stap 2. Bepaal de gewenste plooibreedte, 89 mm of 127 mm
Stap 3. Selecteer de rails voor jouw interieur
Vind je het lastig om een keuze te maken? Reken dan op ons; wij helpen je met persoonlijk stylingsadvies.

Maatwerk voor het 2-in-1 Versus® gordijn, bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Het Versus® gordijn maken we graag voor jou op maat zodat je zeker weet dat het perfect past bij jouw interieur. Kom langs zodat je eerst zelf kunt zien hoe mooi dit gordijn eruitziet. We vertellen je dan graag meer en helpen je een keus te maken uit de vele gordijnstoffen en kleuren. Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.