HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Vouwgordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij Stikkelbroeck ben ik uitgebreid geadviseerd over mijn totaalinrichting. De gekozen kleuren en modellen werden goed toegelicht zodat ik met een goed gevoel een keuze kon maken.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Vouwgordijnen, altijd stijlvol

Vouwgordijnen zijn altijd stijlvol en passen bij heel veel woonstijlen. In onze woonwinkel vind je een ruime collectie vouwgordijnen, van transparant tot verduisterend. Kom naar Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum en vind de vouwgordijnen voor jouw interieur.

Transparant of verduisterend

Met een mooi aanbod van zowel transparante als verduisterende gordijnstoffen kunnen we voor elke woonwens bijpassende vouwgordijnen laten maken. Met meer dan 1.500 gordijnstoffen is er volop keus in kleur en dessins. Vind je het lastig om daaruit te kiezen? Weet dan dat wij je daar graag bij helpen!

Top-down vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen ook in de top-down variant gemaakt worden. Dan zijn ze vast te zetten in de onderste helft van het raam. Een bijzonder mooi effect en een echte aanrader wat ons betreft!

Vouwgordijnen met gordijnen gecombineerd

Wil je vouwgordijnen combineren? Doe dat dan met gordijnen of in-betweens. Heb je verduisterende vouwgordijn gekozen, dan combineer je die met in-betweens of transparante gordijnen. En bij een transparant vouwgordijn neem je beter een verduisterend gordijn. Welke combinatie je ook kiest, je hebt hiermee altijd mooi zacht licht voor overdag in huis en ’s avonds volop privacy. En om een mooie set voor jouw interieur te vinden, kom je naar Stikkelbroeck. Ons team helpt je persoonlijk met kiezen.

Laat je vouwgordijnen voeren!

Weet je dat we vouwgordijnen ook kunnen laten voeren? Superhandig als je van gewone gordijnstof een verduisterend vouwgordijn wil laten maken. En omdat de voeringstof ook beschermt tegen zonlicht, is dit heel slim als de vouwgordijnen bij jou steeds in de zon hangen. Gevoerde vouwgordijnen blijven veel langer mooi!

Voor moderne en landelijke woonstijlen

De baleinen bij vouwgordijnen zorgen dat ze opgehaald kunnen worden. En die baleinen kunnen aan de voor- en achterzijde. De plek waar ze bevestigd worden, bepaalt wat voor uitstraling het vouwgordijn krijgt. Aan de voorzijde zien ze er strakker en moderner uit terwijl baleinen die aan de achterzijde geplaatst worden, het vouwgordijn een wat landelijker uitstraling geven.

Ook voor hele grote ramen

De vouwgordijnen die je bij ons koopt, zijn van uitstekende kwaliteit dankzij onder meer de solide techniek en de uiterst sterke en holle aluminium baleinen. Hierdoor zijn ze ook heel geschikt voor grote ramen. We kunnen vouwgordijnen maken voor ramen met afmetingen van wel 3,2 meter hoog en 5 meter breed. En zelfs bij deze XL-vouwgordijnen is de bediening geen probleem; dat kan handmatig via een stevige rvs-ketting of elektrisch. Kies je zo’n groot vouwgordijn, dan raden we je wel aan om ze elektrisch te bedienen omdat dat gemakkelijker is.

Enkel kwaliteit

Ook in de confectie van de vouwgordijnen leveren we enkel kwaliteit. Zo wordt elk vouwgordijn zorgvuldig gemaakt in het atelier met onder meer aandacht voor de kleur van het garen dat wordt afgestemd op de gekozen gordijnstof. En de zijzoomen worden geblindzoomd voor een strakke en verzorgde afwerking.

Zo maak je ze schoon

Het schoonmaken van vouwgordijnen kun je zelf doen, maar volg dan wel goed de bijbehorende wasinstructies of onze aanwijzingen. Belangrijk daarbij is wel dat je eerst de baleinen en verzwaringslat verwijdert. Nadat de gordijnstof is schoongemaakt, hang je het weer terug samen met de baleinen en de verzwaringslat zodat de stof mooi kan opdrogen in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij Stikkelbroeck Woninginrichting

Bij Stikkelbroeck Woninginrichting hebben we voor elk interieur de bijpassende vouwgordijnen. Ook dus voor jouw woning. Kom langs en laat je adviseren door onze vakmensen. Of vraag of we bij jou thuis komen als je dat handiger vindt. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies, uitstekende service en levenslange garantie. Ben je benieuwd naar onze collectie raamdecoratie? Dan zien we je graag in onze woonwinkel aan de Kerkeveldstraat in Brunssum. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’