HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën bij Wouters Werelds Wonen

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.00
zaterdag: 10.00-17.00

Aluminium jaloezieën, strakke raamdecoratie

Opvallend en strakke raamdecoratie, dat zijn de aluminium jaloezieën bij woonwinkel Wouters Werelds Wonen in Chaam. De jaloezieën zijn van hoge kwaliteit, onder meer doordat ze geheel van aluminium zijn gemaakt. Wil je ook mooie jaloezieën waar je lang van kunt genieten? Kom dan snel eens langs, we zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend.

Scala® aluminium jaloezieën: design en kwaliteit

Met de collectie Scala® aluminium jaloezieën weet je bij onze woonwinkel zeker dat je kiest voor aluminium jaloezieën van hoge kwaliteit. Dit merk staat bekend om het pure design en het hoogwaardige materiaal. Zo zijn alle onderdelen geheel van aluminium gemaakt. Het ontwerp is slim met onder meer een gesloten bovenprofiel. Vuil en stof krijgen dus geen vat op deze jaloezieën. De onderzijde van de jaloezieën is zo afgewerkt dat het mooi aansluit op de vensterbank. Kortom, zowel qua design als techniek levert dit merk echt kwaliteit.

Jaloezieën voor in de keuken en badkamer

Deze jaloezieën zijn 100% aluminium. Daardoor roesten ze niet en zijn heel geschikt voor de keuken en badkamer. In elke vochtige ruimte blijven de onderdelen van deze aluminium jaloezieën goed functioneren. Een staaltje sterke techniek waardoor je er extra lang van kunt genieten.

Smalle tot brede lamellen

De aluminium jaloezieën zijn er van smal tot heel breed. Je hebt de keuze uit vijf verschillende lamelbreedtes: van 16 mm tot maar liefst 70 mm breed. Hoe breder de lamel, hoe robuuster de uitstraling in het interieur. Zoek je iets voor een kleiner raam? Dan staan de smalle lamellen weer mooier. Alle lamelbreedtes zijn mogelijk bij jaloezieën tot een breedte van 4 meter. Zoek je aluminium jaloezieën voor een groter raam? Dan hebben we de Scala® XL7, een extralarge jaloezie. Elektrisch bedienbaar en verkrijgbaar tot een breedte van zeven meter!

Maatwerk in aluminium jaloezieën

De mooiste aluminium jaloezieën passen perfect in jouw interieur. En daarvoor kun je op ons rekenen. Wij staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en laten ze geheel naar wens voor jou afwerken. Ook hebben we een ruime collectie met de mooiste gordijnen, van transparant tot dikke velours gordijnen. We adviseren je graag wat past bij jouw woonstijl of voldoet aan jou woonwens. Zoek je maatwerk? Dan vind je die in onze woonwinkel!

Opties in afwerking

De afwerking van aluminium jaloezieën kent meerdere opties. Zo zijn er de ladderbanden die mogelijk zijn bij de bredere jaloezieën, met een lamelbreedte van 50 en 70 mm. Je kunt daarbij uit meerdere kleuren ladderbanden kiezen. Bijvoorbeeld in een kleur die past bij de gordijnen of in-betweens als je ze daarmee combineert. En weet je dat de Scala® jaloezieën altijd geheel kleurgecoördineerd worden geconfectioneerd? Dat betekent dat alle details in een bijpassende kleur worden afgewerkt. Heel rustig dus. Wil je liever iets dat opvalt? Vraag ons dan naar de mogelijkheden om de aluminium jaloezieën in een diverse kleurenmix uit te laten voeren.

Ook voor draaikiepramen

Voor draaikiepramen kunnen we de aluminium jaloezieën zeker aanbevelen. Die ramen hebben smalle glaslijsten. Daar passen de smalle lamellen van 25 mm perfect in. En bevestig je ze met EasyClick, dan worden ze strak tegen het raam bevestigd. Wel zo handig als het raam gekanteld staat. EasyClick is het handige montagesysteem waarmee je raamdecoratie zoals aluminium jaloezieën in kozijnen bevestigt zonder dat je daarin moet boren of schroeven.

Aluminium jaloezieën in Chaam? Bij Wouters Werelds Wonen!

Vind de aluminium jaloezieën voor jouw interieur in onze woonwinkel. We staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en veel voorbeelden ter inspiratie. Kom snel eens langs, achter de winkel is het mogelijk om gratis te parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Interieuradvies

zeker bij Wouters Werelds Wonen