HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Wouters Werelds Wonen heeft alles in huis voor je inrichting en ze geven dat uitstekend advies!”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

<

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Aluminium lamellen: stoer en strakke raamdecoratie

Wil je stoere, strakke raamdecoratie? Dan hebben wij de mooiste aluminium lamellen van hoge kwaliteit voor je. In onze woonwinkel in Chaam hebben we de kwalitatieve Toppoint collectie. De aluminium lamellen uit die collectie zijn robuust en geheel van aluminium gemaakt. Zo weet je zeker dat ze heel lang goed en mooi blijven! Kom langs in onze winkel en we laten ze zien. Je kunt bij ons terecht aan de Dorpsstraat of maak een afspraak voor een advies aan huis.

Raamdecoratie voor vochtige ruimtes

Niet alle raamdecoratie is geschikt voor vochtige ruimtes. Maar deze aluminium lamellen van Toppoint zijn dat zeker wel! Doordat ze 100% van aluminium gemaakt zijn, zijn ze heel robuust en vochtbestendig. Hierdoor kunnen ze zonder problemen in vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer.

Licht en privacy

Ook de aluminium lamellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Hierdoor regel je gemakkelijk de mate van lichtinval en hoeveel privacy je hebt. In een handomdraai zijn ze geopend of gesloten. En voor het meeste bedieningsgemak laat je ze elektrisch bedienbaar maken. Je opent, sluit of kantelt de lamellen dan met een app op je telefoon of via de afstandsbediening. En moeten alle lamellen snel opzij? Dan kan dat ook met slechts één klik via de handige raamwasfunctie. Dat is een optie waarmee je de lamellen zo uit de rails haalt. Deze functionaliteit is mogelijk bij alle lamellen, behalve bij de breedste van 250 mm.

Eenvoudig schoonmaken

Aluminium lamellen maak je eenvoudig schoon. Je hoeft ze alleen maar even uit de rails te klikken en op een vlakke ondergrond neer te leggen. Vervolgens maak je ze schoon met een vochtige doek. Droog ze nog even na om strepen te voorkomen en je hangt ze zo weer terug.

Lamellen voor ramen met afwijkende vormen of formaten

Lamellen zijn dan wel recht en strak, ramen willen nog wel eens een afwijkend formaat hebben. Of een aparte vorm. Voor deze aluminium lamellen is dat geen probleem. We kunnen ze voor de meeste ramen gewoon op maat laten maken. De lamellen kunnen bijvoorbeeld gemaakt worden voor ramen tot een breedte van wel 6 meter.

Lamelbreedtes

De lamellen kunnen in een breedte naar wens opgeleverd worden. Je hebt de keus uit een aantal lamelbreedtes, van 52 tot 250 mm breed. Hoe groter het raam, hoe mooier een brede lamel staat. Wil je weten welke lamelbreedte mooi staat in jouw interieur? Vraag het ons. Het team van Wouters Werelds Wonen staat voor je klaar met veel voorbeelden en altijd persoonlijk interieuradvies.

Woonstijlen bij aluminium lamellen

Juist doordat aluminium zo’n stoere uitstraling heeft, combineert het heel goed met woonstijlen waarin andere pure materialen domineren. Zoals een interieur met hout. Het contrast is spannend en heel modern. Maar ook stof en beton staan mooi bij deze lamellen. Voor meer wooninspiratie of ideeën hoe je aluminium lamellen combineert in jouw interieur, ga je naar onze woonwinkel.

Vakmensen bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen

Bij de woonwinkel in Chaam staat een team van vakmensen voor je klaar. Met onze persoonlijke service en altijd kwaliteit ben je bij Wouters Werelds Wonen verzekerd van de mooiste raamdecoratie voor jouw interieur. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs, we zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Advies op maat

Meetservice