HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Azibi® : vouw- en rolgordijnen van bamboe bij Wouters Werelds Wonen

Natuurlijk bamboe

Geef je interieur een natuurlijke uitstraling met de Azibi®
rol- en/of vouwgordijnen. Vervaardigt uit bamboe en geweven tot  prachtige raamdecoratie. Het geweven bamboe, met dunne of bredere latjes, voert je terug naar vroegere tijden maar Azibi® is helemaal van nu.

Met drie bedieningsmogelijkheden, mooi te combineren kleuren én design afwerking is een bamboe rol- en/of vouwgordijn een mooie sfeerbrenger voor elke ruimte. Vraag advies bij Wouters Werelds Wonen of kom gezellig langs in Chaam.

Combineer Azibi® met gordijnen

Met 10 mooi te combineren kleuren en de matte of satijnglans afwerking is Azibi® dé raamdecoratie die perfect te combineren is met gordijnen.

Denk aan de kleuren Ibiza wit, chique zwart, naturel maar ook olijfgroen, niet meer weg te denken in hedendaagse interieurs. Jouw lokale interieurspecialist kan je de mooiste combinaties laten zien, kom gerust langs bij Wouters Werelds Wonen.

Klantervaring

“De adviseurs van Wouters Werelds Wonen hebben mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Soepele bediening,
ook elektrisch

Smartcord® : Met een Smartcord® bediening heb je geen hinder van meerdere koorden die in elkaar draaien. Met 1 koord kun je je Azibi® rol- of vouwgordijn zowel laten zakken als optrekken.

Elektrisch: Wil je het nog makkelijker? Kies dan voor met een Brel of Somfy motor. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je gemakkelijk vanaf de bank jouw raamdecoratie. Ook te koppelen aan een voor bediening via app op afstand en spraakbesturing. Jouw interieurspecialist informeert je graag.

Optrekkoord: Natuurlijk kun je ook kiezen voor de welbekende bediening met een optrekkoord.

Hé Google, laat mijn Azibi® zakken!

Koppel de motor van je Toppoint Azibi® aan je HUB én bijv. Google Home of Amazon Alexa en met spraakbesturing of de app op je telefoon of tablet is het bedienen supereenvoudig, ook als je niet thuis bent. Wij vertellen je er graag meer over. Kom langs in Chaam.

logo's home kits_aangepast

Smartcord®

alles in 1 bediening

Design afwerking

Al bekend met het EOS systeem? Dit is de basis voor de techniek van oa. de Azibi® rol- en vouwgordijnen. Hierdoor loopt de bediening heel soepel.

De design bovenzijde van Azibi® rol- of vouwgordijnen is strak afgewerkt. Je kunt kiezen uit 4 fraaie mogelijkheden. Dit zijn zwart fijnstructuur, geanodiseerd, gebroken wit fijnstructuur en wit fijnstructuur. Ook een afwerkingskoof in een bijpassende kleur kun je kiezen.

Ook aan de onderzijde van je Azibi® vouwgordijn heb je keuze uit 4 ovalen aluminium onderlatten of een houten onderlat, ook weer in een bijpassende kleur.

Wouters Werelds Wonen in Chaam adviseert, meet & plaatst, succes gegarandeerd.

Azibi® rol- en vouwgordijnen altijd op maat gemaakt

De bamboe Azibi® rol- en vouwgordijnen worden natuurlijk altijd op maat gemaakt, perfect passend.

Wil je meer weten over de afmetingen, kleuren, afwerking, structuur van het frame, makkelijke soepele bediening of de prijs? Onze specialisten kunnen ook het meten en plaatsen voor je regelen. Maak gerust een afspraak bij Wouters Werelds Wonen in Chaam.

'Uw interieur is onze zaak!'