HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende
Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende
Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel bij Wouters Werelds Wonen is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Iso Plissé® gordijnen: energiebesparend en mooi

Kies Iso Plissé® gordijnen als raamdecoratie en je hebt zowel een mooi raamproduct als iets dat energiebesparend is. Deze stijlvolle raamdecoratie is daarbij ook nog eens geschikt voor vrijwel elk soort raam. Wil jij ook een mooi raamproduct waarmee je de warmte in huis houdt? Kom dan snel naar Wouters Werelds Wonen in Chaam voor een ruime collectie in Iso Plissé® gordijnen.

Tot 25% besparing op energie

De Iso Plissé® gordijnen vallen op door de honingraatstructuur. Een dubbele laag stof die mooi geplisseerd is. En juist tussen die lagen komt een stilstaande luchtlaag die voorkomt dat de warmte naar buiten verdwijnt. Het is een buffer waardoor er geen warmte ontsnapt en in huis een aangename temperatuur blijft bestaan. Zo werken de Iso Plissé® gordijnen als een soort isolatielaag voor de ramen en kunnen ze een energiebesparing tot wel 25% realiseren!

De voordelen van Iso Plissé® gordijnen

Behalve dat ze energie besparen, hebben de Iso Plissé® gordijnen nog veel meer voordelen. Zo zijn ze ook stof- en warmtewerend en antistatisch. Hierdoor trekken ze geen stof aan en blijven langer mooi. Daarbij kunnen de Iso Plissé® gordijnen ook in veel verschillende soorten ramen toegepast worden. Ook als het een raam met een afwijkende vorm is zoals een ronding of een schuine zijde. De Iso Plissé® gordijnen kunnen ook elektrisch bedienbaar gemaakt worden waardoor je ze kunt openen met de app of via een afstandsbediening. Ten slotte zijn ze er in alle gewenste stofsoorten zoals verduisterend, en in veel verschillende kleuren en dessins. Er is dus altijd wel een uitvoering die past bij jouw woonwens en woonstijl.

Voor thuis, op kantoor of bij de werkplek aan huis

Zowel thuis als bij je werkplek is het fijn als het licht prettig is. En dat is het met Iso Plissé® gordijnen voor de ramen. Want deze raamdecoratie voldoet aan de Europese normen van lichttransmissie. Dat is een richtlijn die aangeeft hoeveel licht er door de ramen mag schijnen. Zo weet je dat je met Iso Plissé® gordijnen voor de ramen nooit last hebt van vervelende schittering in je beeldscherm, bij je werkplek of in een andere ruimte.

Iso Plissé® gordijnen, makkelijk gemonteerd

Van trapezevormige ramen tot koepelramen of halfronde ramen, wij zorgen ervoor dat de Iso Plissé® gordijnen goed passend op maat gemaakt en netjes gemonteerd worden. Worden de Iso Plissé® gordijnen in een dakraam of draaikiepraam geplaatst? Dan adviseren we je EasyClick. Dat is een montagesysteem waarmee je raamdecoratie bevestigt zonder dat je moet boren of schroeven in de kozijnen. Bevestig je de Iso Plissé® gordijnen via EasyClick, dan hangt het altijd mooi strak in de ramen en is het heel gemakkelijk om er weer uit te halen. Bijvoorbeeld omdat je er even bij moet. Wil je meer weten over dit montagesysteem dat perfect is voor Iso Plissé® gordijnen? Bezoek dan onze woonwinkel en we laten je het graag zien.

Gemak en veiligheid bij de raamdecoratie

Bij de Iso Plissé® gordijnen kun je rekenen op gemak en veiligheid. Zoals de bevestiging. Dat is dus mogelijk met het heel handige EasyClick maar je kunt ze ook bevestigen met klemsteunen of zijgeleiding. Welk systeem het meest geschikt is voor jouw woning, dat vertellen onze vakmensen je graag. En kies je bij ons voor de Iso Plissé® gordijnen? Dan zorgen wij er natuurlijk ook voor dat ze strak en netjes gemonteerd worden.

Bediening

De manier waarop je de Iso Plissé® gordijnen bedient, bepaal jij. Er is namelijk heel veel keus, van veilig tot heel gemakkelijk. Je kunt kiezen uit een handgreep, stok, draaistang of koord. En voor de kinderkamer hebben we het SmartCord®: een kindveilig bedieningskoord waarbij het koord altijd dezelfde lengte houdt. Heeft maximaal gemak jouw voorkeur? Dan laten wij ze elektrisch bedienbaar maken.

Maatwerk in Iso Plissé® gordijnen

Wij leveren altijd maatwerk, dus ook bij Iso Plissé® gordijnen. Je kunt ze top-down, bottom-up laten maken, enkel top-down of in het handige Day & Night. Bij de top-down, bottom-up-variant kun je het gordijnpakket zowel naar boven als naar beneden doen en het kan in het midden van het raam vastgezet worden. In top-down zijn de Iso Plissé® gordijnen alleen van boven naar beneden te openen of sluiten. En in het Day & Night-model zitten twee gordijnstoffen tegelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een transparante en verduisterende gordijnstof combineren.

Iso Plissé® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Kies de Iso Plissé® gordijnen die het mooiste staan bij jouw interieur bij Wouters Werelds Wonen in Chaam. Hier staat een team van vakmensen voor je klaar om je te helpen met advies, inmeten en montage. Kom dus snel eens langs en we helpen je jouw raamdecoratie te vinden. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren. Heb je liever advies bij jou thuis of op de zaak? Laat het ons weten en we maken snel een afspraak om naar jou toe te komen.

‘Uw interieur is onze zaak.’

Advies op maat