HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.“.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Duo-rolgordijnen: raamdecoratie bij Wouters Werelds Wonen

Duo-rolgordijnen zijn dubbel zo handig als raamdecoratie. Hiermee heb je op elk moment van de dag de perfecte rolgordijnen: ze zorgen zowel voor een mooie lichtinval als voor de privacy als jij dat wilt. Dat komt door die fijne combinatie van een transparante en niet-transparante gordijnstof. De rolgordijnen zijn van het kwaliteitsmerk Toppoint en de service is die van onze woonwinkel: Wouters Werelds Wonen. Hier zit je dus altijd goed. Met wooninspiratie en altijd deskundig en persoonlijk stylingsadvies. Kom je snel eens langs?

Duo-rolgordijn = dubbel zo mooi

In duo-rolgordijnen worden twee stofsoorten in een raamproduct gecombineerd. Dubbel de stof dus, en dat maakt ze ook dubbel zo mooi! Met de duo-rolgordijnen heb je daardoor ook de keus uit twee keer zoveel stoffen, kleuren en dessins. Er kan altijd een rolgordijn samengesteld worden dat helemaal past bij de sfeer en stijl van jouw interieur.

Dit is een duo-rolgordijn

Een duo-rolgordijn bestaat uit twee stoflagen: een transparante gordijnstof en een niet-transparante gordijnstof. Deze twee stofsoorten worden om-en-om in banen aan elkaar bevestigd. Het duo-rolgordijn bedien je net als een gewoon rolgordijn waarbij de hoogte van de stoflaag bepaalt of je er wel of niet doorheen kan kijken. Door de vele stofsoorten en kleuren heb je veel keus: van gordijnstoffen met een lichte glans tot hele gladde stoffen en zelfs met de natuurlijke linnenlook. En wist je dat je voor de banen niet-transparante stof ook een gordijnstof met een design kunt kiezen? Kortom, alle keus voor een duo-rolgordijn naar jouw smaak!

Design en details

Het duo-rolgordijn kent veel details die op maat af te werken zijn. Hierdoor maak je er een uniek element in jouw interieur van! Zo zijn er verschillende technische details in meerdere uitvoeringen die er stuk voor stuk uitzien als echte design-elementen. Het montageprofiel en de cassette bijvoorbeeld, zijn naar wens uit te voeren in gelakt wit of geanodiseerd aluminium. De zijkapjes kunnen in een kleur naar keuze geleverd worden. De onderlatten van de duo-rolgordijnen zijn van massief aluminium in drie kleuren. En de bedieningsketting en steunen worden naar wens afgewerkt.

Duo-rolgordijnen gecombineerd met andere raamdecoratie

Duo-rolgordijnen kun je ook combineren met gordijnen. De stofsoort en de kleur die je daarvoor kiest, zijn van invloed op de sfeer en uitstraling in de ruimte. Zo creëer je een moderne look met een set in dezelfde tint of van dezelfde stof. Maar meer contrasten zijn ook heel mooi, bijvoorbeeld door een gordijn in een andere kleur voor het rolgordijn te hangen. Goede combinaties met duo-rolgordijnen zijn die met overgordijnen of in-betweens. Wat het mooiste staat bij jouw interieur? Daarvoor kun je bij ons terecht. In onze woonwinkel in Chaam staat een ervaren team vakmensen voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en inspireren.

Bediening op afstand of met een app

Ook de duo-rolgordijnen kun je zowel met de hand als elektrisch bedienen. Handmatige bediening gebeurt met metalen kettingen. Elektrisch gaat via een app of met een afstandsbediening. Wij laten de duo-rolgordijnen dan elektrisch bedienbaar maken en regelen de aansluiting bij jou thuis. Voor een app is het wel belangrijk dat het duo-rolgordijn wordt aangesloten op de smart home hub. Hoe dat werkt? Dat leggen wij je graag uit, in onze woonwinkel of als je dat liever wilt bij jou thuis.

Duo-rolgordijnen voor jouw interieur – bij Wouters Werelds Wonen

Bij Wouters Werelds Wonen in Chaam kun je onze collectie duo-rolgordijnen zelf komen bekijken. Bezoek dus snel onze woonwinkel voor wooninspiratie, persoonlijk interieuradvies, vakkundige service en kwaliteit. Want hier is jouw interieur onze zaak. Kom je langs? We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Advies op maat

Meetservice