HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick® bij Wouters Werelds Wonen

EasyClick®

EasyClick®

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick® systeem.

EasyClick® verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Goed adres voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”.

‘Het EasyClick® systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

EasyClick®: montagesysteem voor raamdecoratie

EasyClick® is het handige montagesysteem voor raamdecoratie. Hiermee monteer je het gemakkelijk en strak in het kozijn zonder te boren of schroeven! Elk kozijn blijft dus mooi. EasyClick® is er voor aluminium, houten en kunststof kozijnen en geschikt voor de raamproducten jaloezieën, plisségordijnen en Duette®Shades. Bezoek onze woonwinkel in Chaam, Wouters Werelds Wonen voor de voorbeelden en meer informatie.

Easy monteren

De naam zegt het al: met EasyClick® is het monteren gewoon ‘easy’. Raamdecoratie plaats je zonder gedoe in de kozijnen met klittenband of een magneetband dat op de kozijnen geplakt wordt. Daarna klik je het aluminium frame er zo tegenaan. Eruit halen is net zo gemakkelijk; pak het met twee handen beet en til het uit het kozijn. De raamdecoratie zit vast in het frame dus met slecht één beweging heb je het hele raam weer vrij. Wel zo handig als je er even bij moet, bijvoorbeeld om de ramen te lappen. Het frame zelf is heel licht en stevig. Je kunt het er dus steeds weer in- en uithalen zonder dat je de kozijnen beschadigt.

Veel voordelen met EasyClick®

Het montagesysteem EasyClick® biedt veel voordelen. Je hoeft voor de montage van de raamdecoratie niet in de kozijnen te boren of te schroeven. Het is bovendien een heel universeel montagesysteem: het past in vrijwel elk type kozijn en elk soort raam. Vooral bij draaikiepramen met smalle glaslijsten is EasyClick® de ideale manier om raamdecoratie te bevestigen. Wat ook heel fijn is van EasyClick®, is dat het elk raamproduct strak tegen de ramen houdt. Ook als de raamdecoratie voor een schuin raam hangt of het raam gekanteld is. Het frame is leverbaar in meerdere RAL-kleuren zodat je het altijd kunt matchen met jouw interieur. En doordat er geen loshangende koorden of kettingen bij dit frame zitten, is het ook veilig voor kinderen.

Voor jaloezieën, Duette®Shades en plisségordijnen

EasyClick® is geschikt om jaloezieën, Duette®Shades en plisségordijnen in de kozijnen te bevestigen. De aluminium jaloezieën zijn uitgerust met een tuimelstang en transparante handgreep voor de bediening. De Duettes en plissés kunnen in vrijwel elke uitvoering in EasyClick® geleverd worden, zolang de lamelbreedte maar 25 mm is. Dit geldt ook voor de jaloezieën.

EasyClick® bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

Bevestig je raamdecoratie gemakkelijk, mooi en strak met EasyClick®. Het handigste montagesysteem voor elk interieur. Wil jij plisségordijnen, jaloezieën of Duette®Shades als raamdecoratie? Dan adviseren wij je om onze woonwinkel Wouters Werelds Wonen in Chaam te bezoeken. We laten je dan de EasyClick® zien en vertellen je er nog veel meer over. Kom eens langs, we zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

‘Uw interieur is onze zaak.’