HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

‘Uw interieur is onze zaak.’

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Piramide

Donegal

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

Gordijnen

Sfeer en comfort in huis? Daarvoor kies je de gordijnen uit onze woonwinkel; Wouters Werelds Wonen in Chaam. Met een ruime collectie van de meest mooie en diverse gordijnen vind je hier altijd iets voor jouw interieur. Wat jouw woonstijl ook is. En vind je het lastig om iets te kiezen dat past bij jouw interieur en woonwens? Reken dan op ons team, wij geven persoonlijk interieuradvies en zorgen met zorgvuldige confectie en montage altijd weer voor maatwerk. Bezoek onze winkel of maak een afspraak en we komen naar jou.

Ruim aanbod in diverse gordijnen

Het aanbod gordijnen in onze woonwinkel is bijzonder ruim. Hier vind je meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen. Zo kunnen we altijd gordijnen voor elke woonstijl aanbieden. Of je nu de voorkeur hebt voor klassiek of modern, industrieel, retro, naturel of iets heel anders. En met een divers aanbod van in-betweens en transparante gordijnen tot overgordijnen en verduisterende gordijnen hebben we altijd het juiste raamproduct. Wil je liever iets innovatiefs? Dan hebben we het Versus® gordijn en de Sharp Wave® voor je. Kortom, een compleet aanbod in gordijnen bij Wouters Werelds Wonen. Kom je het snel eens zelf bekijken?

Isoleren met gordijnen

Met de juiste gordijnen voorkom je dat de warmte uit huis verdwijnt en verminder je onaangename tocht in de ruimte. Wist je dat je via de ramen alleen al zo’n 50% van de warmte in huis kunt verliezen? Neem je dikkere gordijnen voor de ramen dan zorg je meteen voor een extra laag isolatie. Hoe dikker de gordijnstof, hoe meer ze isoleren. Dat kan met bijvoorbeeld velours gordijnen, dikke overgordijnen of gevoerde gordijnen. En kies je voor een dubbele laag gordijnen, zoals transparante en overgordijnen samen? Dan heb je nog meer isolatie. Vind je de gordijnstof te dun? Dan kunnen wij ze voor je laten voeren. Met gordijnen in huis heb je dus niet alleen meer sfeer, ze helpen je ook bij het verlagen van je energieverbruik.

Geluiddempend

Gordijnen zijn ook geluiddempend waardoor de akoestiek binnen meteen aangenamer wordt. Hoe dikker de gordijnstof, hoe beter de geluiddemping. Lijkt jou dat wel wat maar wil je liever geen dikke gordijnen? Dan kun je ook raamdecoratie combineren, met bijvoorbeeld twee lagen gordijnen. Ook dat zorgt voor een betere akoestiek. Er zijn talloze mogelijkheden om gordijnen te combineren. Voor inspiratie en advies staan wij voor je klaar.

Gevoerde of verduisterende gordijnen

Met gevoerde of verduisterende gordijnen kun je het in huis echt donker maken. Maar wil je een gordijnstof die niet gevoerd of verduisterend is? Dan laten wij ze voor je verduisterend maken. We kunnen ze dan laten voeren met een bijpassende voeringstof. We letten daarbij goed op dat die onder meer dezelfde krimptolerantie heeft. Wil je zowel verduisterende raamdecoratie als iets van transparante gordijnstof? Dan hebben we daarvoor Versus®; een 2-in-1 wavegordijn van transparante gordijnstof met verduisterende lamellen.

Wouters Werelds Wonen: topkwaliteit gordijnen in een complete collectie

Voor de mooiste gordijnen van topkwaliteit ga je naar Wouters Werelds Wonen, de woonwinkel in Chaam. Hier vind je alles voor het interieur van jouw woning of bedrijf. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter onze winkel kun je gratis parkeren. Zien we je snel? Onze vakmensen staan voor je klaar en helpen je ook jouw gordijnen te vinden.

Caliz

Gardens

Lise

Perform

Piquet Small