HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren bij Wouters Werelds Wonen

Hordeuren

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn als mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Hordeur voor elke deur – bij Wouters Werelds Wonen

Voor elke deur en elke situatie vind je bij Wouters Werelds Wonen de juiste hordeur. Of je nu huisdieren hebt, een jong gezin met kinderen of iemand in huis die veel last heeft van hooikoorts. Bij onze woonwinkel hebben we hordeuren van uitstekende kwaliteit, een mooi design en we maken ze altijd op maat voor jullie woning of bedrijf. Bezoek ons snel, je vindt ons aan de Dorpsstraat in Chaam.

Plisséhordeur: strak en sterk

De plisséhordeur is strak en sterk. Het design is heel strak en past in elke deuropening. Ook als het een hele grote deuropening is, zoals van een schuifpui bij een dubbele deur. Deze hordeur is gemaakt van geplisseerd horrengaas. Dit maakt het meteen heel sterk; het horrengaas blijft mooi in model, ook als er bijvoorbeeld tegenaan gelopen wordt. In gebruik is het heel gemakkelijk; je schuift het zo opzij en de hor blijft openstaan waar je het neerzet. Het frame van deze hordeur is leverbaar in 12 RAL-kleuren.

Novus® plisséhordeur: uniek design

Uniek in z’n klasse, dat is de Novus® plisséhordeur. Deze hordeur is geluidloos, de lichtst bedienbare hordeur en met riante afmetingen. Zo kan het moeiteloos in een deuropening tot wel 4 meter breed geplaatst worden. Het design is superstrak met een cassette waar de hordeur netjes in weggewerkt wordt. Het staat dus nooit in de weg maar het wordt ook niet vies door stof, regen of wind. De greeplijst is geïntegreerd en het geheel is weer- en windbestendig. En doordat het een lage ondergeleider heeft, is de Novus® plisséhordeur ook heel geschikt voor rolstoelgebruikers.

Pendelhordeur: opent naar beide kanten

Een hordeur die open blijft staan, heeft geen nut. Maar met kinderen of huisdieren in huis, gebeurt dat wel. Daarvoor is de pendelhordeur bedacht. Die gaat vanzelf dicht! En, heel handig, deze hordeur opent ook naar beide kanten. Heb je huisdieren? Dan adviseren we je om in de pendelhordeur het horrengaas Petscreen te laten plaatsen. Dat is tot wel 7x zo sterk en dus goed bestand tegen de scherpe nagels van een hond of kat.

Scharnierende hordeur: sluit vanzelf

Net zo handig als de pendelhordeur is de scharnierende hordeur. Dat is een hordeur die net zo werkt als een normale deur; het opent naar één kant en sluit weer vanzelf. Heel gemakkelijk dus en je weet zeker dat de hordeur altijd weer dicht gaat. Ook deze hordeur wordt op maat gemaakt met het horrengaas dat jij wenst. Dat kan pollenwerend zijn, extra transparant of het extra sterke Petscreen horrengaas. Ook het gewone horrengaas kan hierin geplaatst worden, dat is er in zwart en grijs.

Schuifhordeur: voor grote deuropeningen

Een hordeur voor grote deuropeningen is de schuifhordeur. Deze hordeur past goed bij schuifpuien en dubbele deuren. Wij laten de schuifhordeur altijd perfect op maat maken zodat het goed aansluit. Dit kan voor grote deuropeningen tot 2 meter breed en 3 meter hoog. Of, als de deuropening nog breder is, dan kan het zelfs tot 4 meter breed. We plaatsen in dat geval twee schuifhordeuren naast elkaar en laten die in het midden sluiten. Met maatwerkoplossingen hebben we altijd een perfecte hordeur voor elke deuropening!

Frisse wind met een hordeur op maat

Met een hordeur kun je altijd de deuren openzetten en zo frisse wind naar binnen laten komen. En met de hordeuren van Toppoint die je in ons assortiment vindt, ben je verzekerd van goede ventilatie zonder ongewenste insecten of pollen. Wij maken deze hordeuren namelijk perfect op maat en monteren ze daarna zorgvuldig. Zo ben je verzekerd van al het gemak van een hordeur zonder dat je ernaar hoeft om te kijken!

Hordeuren in Chaam, bij Wouters Werelds Wonen

Ook voor kwaliteit en maatwerk in horren kun je bij Wouters Werelds Wonen terecht. Onze mensen staan voor je klaar aan de Dorpsstraat in Chaam. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag. Zoek jij een hordeur voor jouw woning, bedrijf of project? Dan kun je op ons rekenen. Tot snel!

‘Uw interieur is onze zaak!’

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Pendelhordeur