HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren bij Wouters Werelds Wonen

Horren

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Horren voor raam en deur

Geniet van de frisse lucht in huis zonder insecten en pollen. Dat kan met de horren van Wouters Werelds Wonen in Chaam. Wij maken horren voor raam en deur, altijd perfect op maat en met horrengaas naar keuze. Bezoek snel onze woonwinkel aan de Dorpsstraat en we laten je de verschillende opties zien.

Ventilatie zonder insecten

Ventilatie in huis is belangrijk, en zeker in de warme zomermaanden en -nachten ook heel erg prettig. Maar dan wil je natuurlijk geen insecten in huis! Laat daarom horren plaatsen. Wij hebben de juiste oplossing met horren voor elk raam en elke deur. We leveren kwaliteit en maatwerk zodat je binnen geniet van frisse lucht terwijl de muggen, wespen, vliegen en andere insecten buiten blijven. De horren worden door onze vakmensen ingemeten bij jou in huis, op het bedrijf of project.

Pollenallergie? Neem de juiste hor!

Heb je last van hooikoorts? Dan is de juiste hor heel verstandig. Want iedereen met een pollenallergie weet hoe vervelend het is als je de ramen en deuren openzet en vervolgens last krijgt van de pollen die met de frisse lucht mee naar binnen zweven. Wil je niet steeds met de ramen en deuren dicht zitten? Laat je horren dan voorzien van pollenwerend horrengaas. Dit is een uniek horrengaas dat goed ventileert maar wel 90% tot 99% van de pollen tegenhoudt, afhankelijk van het type gaas dat je kiest. Neem je een hor met pollenwerend horrengaas, dan kun je binnen dus wel genieten van frisse lucht zonder dat jouw hooikoorts of pollenallergie je daarbij dwars zit.

6 soorten horrengaas

Maatwerk in horren betekent natuurlijk dat ze perfect passen, anders heeft een hor niet zoveel nut. Maar het betekent ook dat we de horren voorzien van het horrengaas dat past bij jouw wens. We hebben daarvoor 6 verschillende soorten:
• Petscreen horrengaas; horrengaas voor huishoudens met huisdieren. Dit horrengaas is 7x sterker dan het standaard horrengaas. De scherpe nagels van je hond of kat vormen hierbij geen probleem.
• Transpatec® horrengaas; hightech horrengaas dat tot 80% beter ventileert. Het is ook zo dun dat het vrijwel onzichtbaar is. Dit gaas is duurzaam, scheurvast en zelfreinigend.
• Pollenwerend horrengaas: het horrengaas dat de pollen buitenhoudt en gelijktijdig ook goed ventileert. Er zijn 2 soorten pollenwerend horrengaas, de een houdt 90% en de ander 99% van de pollen tegen.
• Standaard horrengaas: het bekende horrengaas. Dit gaas is gemaakt van glasvezel en voorzien van een pvc coating. Dit standaard horrengaas kan in elke hor en is leverbaar in grijs of zwart.

Raamhorren en hordeuren op maat

De raamhorren en hordeuren die je bij ons koopt, zijn standaard van hoge kwaliteit en altijd op maat gemaakt. Doordat onze vakmensen je zorgvuldig adviseren en het altijd goed inmeten, passen ze perfect bij jouw ramen, deuren en woonwensen. Ook als het voor een raam of deur met een aparte vorm is, of bijvoorbeeld een hele grote deuropening. Wij helpen je en leveren de hor die jij nodig hebt.

Horren voor thuis of op de zaak, bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

Horren voor ramen en deuren bij jou thuis of op de zaak? Daarvoor ga je naar Wouters Werelds Wonen, de woonwinkel in Chaam. Wij staan voor je klaar met deskundig advies, horren van hoge kwaliteit en vakmensen die het goed voor je regelen. Kom je snel eens langs? We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage