HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Houten jaloezieën bij Wouters Werelds Wonen

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

bij Wouters Werelds Wonen

243

kleuren

Met meer dan 50% verantwoord hout. Glad of brushed.

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij Wouters Werelds Wonen ben ik echt goed geholpen. Met een mooie 3D tekening kon ik helemaal visualiseren wat het eindresultaat zou zijn. Echt perfect.”

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Houten jaloezieën – Wouters Werelds Wonen in Chaam

Met houten jaloezieën als raamdecoratie ben je verzekerd van een aangename sfeer in huis. Wil jij dat ook? Kom dan naar Wouters Werelds Wonen in Chaam en zie de mooie collectie van Toppoint in houten jaloezieën. Van pure kwaliteit en in veel varianten mogelijk. Met professioneel interieuradvies en veel inspiratie staan wij voor je klaar.

Pure kwaliteit met houten jaloezieën van Silva®

In onze woonwinkel weet je dat je kunt rekenen op kwaliteit. Vandaar dat we ook de houten jaloezieën van Silva® verkopen. Uit de collectie van Toppoint zijn dit jaloezieën die gemaakt zijn van echt hout. Ook in de afwerking herken je de kwaliteit. Zo is het bovenprofiel stofdicht en gemaakt van aluminium waardoor het lang goed blijft. Dit bovenprofiel is verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Wil je een meer natuurlijke uitstraling? Kies dan de houten koof. Alle lamellen zijn met een UV-bestendige lak afgewerkt. Het hout verkleurt daardoor niet en blijft heel lang mooi. En welke uitvoering je ook kiest, de techniek is altijd solide. Het is gemaakt van aluminium zodat een soepele werking gegarandeerd is.

Verantwoord hout

De Silva® houten jaloezieën zijn gemaakt van verantwoord hout. Ze zijn er in een heel natuurlijke of strakke uitvoering, namelijk gebrushed of glad gelakt. Bij de gelakte jaloezieën is geen houtnerf zichtbaar op de lamellen. Bij de brushed lamellen zie je dit nog wel waardoor het geheel een heel natuurlijke uitstraling heeft. De jaloezieën zijn leverbaar in meerdere soorten hout.

Houten jaloezieën met meerdere lamelbreedtes

De houten jaloezieën zijn leverbaar in de lamelbreedtes 50 en 63 mm. De smalle oogt eleganter en past beter bij kleinere ramen, de breedste lamel heeft een meer robuuste uitstraling. In beide breedtematen kun je de houten jaloezieën laten afwerken met een ladderband. Dat is een band die aan de buitenzijde van de jaloezieën loopt en zo de gaatjes bedekt. Het zorgt ervoor dat er geen licht doorheen kiert en het maakt de jaloezieën echt af. De ladderbanden zijn er in meerdere kleuren om af te stemmen op de gordijnen of je interieur.

Perfecte afwerking

Natuurlijk is ook de afwerking van de Silva® houten jaloezieën perfect. Dat zie je al aan de ladderbanden, de houten of aluminium koof en de kwalitatief hoogwaardige UV-lak. Ook de onderlat wordt afgestemd op de koof waardoor het geheel strak oogt. Weet je niet welke afwerking het beste past bij jouw interieur? Dan vraag je dat aan ons, wij adviseren je daar graag in. Want bij Wouters Werelds Wonen is jouw interieur onze zaak. Een goed advies en een perfecte afstemming op jouw wensen en woonstijl is dus precies wat je bij ons kunt verwachten!

Zo combineer je houten jaloezieën met gordijnen

Houten jaloezieën kun je heel goed combineren met gordijnen of in-betweens. Neem bijvoorbeeld echt linnen gordijnen. Dat geeft een instant natuurlijke sfeer in je interieur. Wil je meer contrast? Dan hebben we ook hele mooie en trendy in-betweens met een metallook. Wat jouw woonwens ook is, wij staan voor je klaar om je te adviseren en de mooiste combinatie samen te stellen. En wist je dat een dubbele laag raamdecoratie ook voor een veel betere isolatie en aangename akoestiek zorgt?

Persoonlijk interieuradvies, thuis of in de woonwinkel van Chaam

Voor persoonlijk interieuradvies ga je naar Wouters Werelds Wonen in Chaam. Je bent welkom in onze woonwinkel. Of maak een afspraak voor een adviesgesprek bij jou thuis. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Wij nemen graag de tijd voor goed advies