HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

In-between gordijnen

In-between gordijnen

bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Wouters Werelds Wonen, voor het complete plaatje thuis. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

‘Uw interieur is onze zaak!’

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Mooi licht met in-betweens van Wouters Werelds Wonen

In-between gordijnen zijn ragfijne gordijnen die gegarandeerd voor een mooi en sfeervol licht in huis zorgen. Vind de mooiste voor jouw interieur bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hier staat een team vakmensen voor je klaar om je persoonlijk stylingsadvies te geven, alles in te meten en het uiteindelijk ook te monteren. Wil je daar meer over weten? Kom dan snel langs. Je vindt ons aan de Dorpsstraat en we zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

In-between gordijnen: blikdicht

In-between gordijnen zijn blikdicht. Misschien ken je ze van de naam ‘vitrage’ zoals ze ook wel genoemd werden. Hoe jij deze raamdecoratie noemt maakt ons niet uit. Wel vinden we het belangrijk dat je de mooiste van deze ragfijne raamdecoratie bij ons vindt. En dat lukt ook zeker met de uitgebreide collectie van Toppoint gordijnen in onze woonwinkel. Hier vind je veel verschillende soorten in talloze kleuren, dessins en uitvoeringen. Er is er dus ook altijd een die past bij jouw interieur.

Combinaties met in-betweens

In-betweens zijn dus blikdicht, wat betekent dat je er overdag niet doorheen kunt kijken. Daglicht schijnt er wel doorheen zodat je altijd in huis een mooi gefilterd licht hebt. Voor de avond is alleen een in-between voor het raam niet voldoende. Zodra het buiten donker wordt en jij de lichten aandoet, kijk je namelijk wel door dit gordijn heen. Gelukkig is dat goed en mooi op te lossen; door ze te combineren met andere raamdecoratie! Er zijn talloze mooie combinaties samen te stellen die passen bij jouw woonstijl. Dat kan natuurlijk met overgordijnen of gevoerde gordijnen maar in-betweens staan ook mooi met jaloezieën of verduisterende rolgordijnen.

Kleur, dessin, structuur en materiaal

Er zijn veel verschillende in-betweens. Er is onder meer keuze in kleur, dessin, structuur en in verschillende soorten materiaal. Van glanzend en glad tot natuurlijk of ruw. En er zijn mooie in-betweens met subtiele, geborduurde details en in-betweens gemaakt van linnen, katoen of wol. In al die keuze zijn er ook nog stoffen die brandvertragend zijn. Dit alles en meer vind je bij Wouters Werelds Wonen, de woonwinkel in Chaam. Met een uitgebreide en kwalitatief hoogstaande collectie van Toppoint hebben wij de mooiste in-betweens voor jouw ruimte.

In-betweens voor jouw interieur, bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

In onze woonwinkel in Chaam, Wouters Werelds Wonen, ben je welkom voor wooninspiratie, persoonlijke service en interieuradvies op maat. Met kwalitatieve raamdecoratie en een ervaren team vakmensen vind je hier altijd de raamdecoratie die past bij jouw interieur. We staan voor je klaar in onze woonwinkel of komen langs bij jou op locatie.

Caliz

Moved

Banda

Ik help je graag!

Advies op maat

Perform