HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Reflex®lamellen bij Wouters Werelds Wonen

Iso Reflex® lamellen

Iso Reflex® lamellen

15

kleuren

'Kies je lamel, vilt en rails. De adviseur van Wouters Werelds Wonen doet de rest.'

Klantervaring

“Geen hol geluid meer en de zon wordt perfect gereflecteerd met de Iso Reflex® lamellen. Fijn geholpen bij de winkel van Wouters Werelds Wonen.”

Extra kleuropties op aanvraag

Eigen huisstijl of passende kleur in een project?
Vanaf 20m2 is Iso Reflex in elke kleur vilt mogelijk op aanvraag.

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Iso Reflex®: aluminium lamellen met vilt

Innovatieve lamellen, dat is de Iso Reflex® van Toppoint. Dit zijn aluminium lamellen met een laagje vilt. En juist die laag vilt geeft de lamellen sfeer en maakt dat ze isolerend werken. Ze zijn bovendien geschikt voor veel verschillende ruimtes. En voor projecten kunnen ze in elke gewenste kleur geleverd worden. Nieuwsgierig naar dit staaltje techniek en innovatie? Bezoek dan onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen.

Innovatie

Iso Reflex® lamellen is pure innovatie en uniek door de combinatie van materialen. Het harde aluminium en het zachte, natuurlijke vilt. Dat aluminium is het materiaal van de lamellen zelf maar ook voor de techniek erachter. Daardoor zijn het heel solide lamellen die lang goed en soepel blijven werken. Precies wat je mag verwachten van echte Toppoint-lamellen. Het zachte vilt dat op elke lamel zit, zorgt voor een sfeervolle en aangename look. Het contrast is bijzonder en maakt dat deze lamellen mooi staan in veel interieurs; van modern tot landelijk, zowel thuis als op het werk.

De voordelen van vilt

Doordat bij de Iso Reflex® lamellen 100% vilt op een aluminium ondergrond gebruikt wordt, hebben ze veel voordelen. Natuurlijk zorgt het vilt voor een instant sfeervolle uitstraling maar het draagt ook bij aan de isolatie en geluiddemping. Door het vilt wordt de akoestiek in een ruimte veel aangenamer. Daarnaast werkt het vilt lichtwerend zodat vervelende schitteringen in bijvoorbeeld beeldschermen niet voorkomen. En de Iso Reflex® lamellen zijn brandwerend door de materialen aluminium en het wollen vilt. Je kunt dus heel goed deze lamellen toepassen in projecten en zakelijke omgevingen.

Kleurenopties

De Iso Reflex® lamellen hebben meerdere kleurenopties. De lamellen zelf zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren, het vilt in 3 kleuren. Combineer het tot de set die het mooiste past bij jouw interieur. Zo stel je zelf jouw unieke en innovatieve raamproduct samen!

Bij projecten vanaf 20 m2 is elke kleur mogelijk

Werk je aan een groot project van meer dan 20 m2? Dan kunnen we de Iso Reflex® lamellen leveren met elke gewenste kleur vilt. Zo kun je de raamdecoratie van jouw project perfect afstemmen op bijvoorbeeld de huisstijl. Of stem het vilt af op de kleur van het interieurontwerp. Alles is mogelijk! Bovendien zijn deze lamellen heel geschikt voor toepassingen in een zakelijke omgeving. Door het materiaalgebruik zijn ze brandwerend, lichtwerend en warmtewerend. Wil je weten wat mogelijk is voor jouw project in een zakelijke of openbare ruimte? Vraag het ons, we staan voor je klaar!

Design

De rails van de Iso Reflex® lamellen zijn leverbaar in wit of zwart structuur of grijs. De bedieningsketting is leverbaar in 3 kleuren chique metaal, of in 4 kleuren kunststof. De onderdelen zijn kleurgecoördineerd, dit houdt in dat alle elementen qua kleur op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor wordt dit raamproduct een rustig onderdeel in de ruimte.

Ontdek de innovatieve Iso Reflex® lamellen bij Wouters Werelds Wonen, Chaam

Kom langs bij Wouters Werelds Wonen en ontdek zelf de innovatieve Iso Reflex® lamellen. In onze woonwinkel in Chaam vind je een team van vakmensen die jou helpen bij dit of een van de andere raamproducten. Kom langs of maak een afspraak voor een bezoek bij jou op locatie. We adviseren je graag hoe je deze lamellen kunt toepassen in jouw interieur of project.

Vilt, helemaal van nu

‘Uw interieur is onze zaak!’

'Rails en bediening, details matter'

Dé keus van jouw binnenhuisarchitect

'Kleuren passend bij jouw project'