HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën bij Wouters Werelds Wonen

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“De service bij Wouters Werelds Wonen is meer dan goed. De kennis van de medewerkers uitstekend. Ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Jaloezieën; tijdloos mooie raamdecoratie

Jaloezieën zijn altijd mooi en passen bij elk interieur. Tijdloos mooie raamdecoratie dus, en die vind je in onze woonwinkel in Chaam aan de Dorpsstraat. Laat je persoonlijk inspireren en adviseren door het team van Wouters Werelds Wonen en vind de mooiste jaloezieën die perfect passen bij jouw interieur. Kom je snel eens langs? Jouw interieur is onze zaak!

Van huiskamer tot badkamer of werkkamer

Typisch van jaloezieën is dat ze zo multifunctioneel zijn. Ze zijn geschikt voor elke ruimte; van huiskamer of werkkamer tot de badkamer of de entree. Er zijn altijd jaloezieën die geschikt zijn voor jouw ruimte. Zeker als je kiest voor de jaloezieën van Toppoint die je in onze woonwinkel vindt. Van hoge kwaliteit en leverbaar in zowel hout als aluminium. De aluminium jaloezieën zijn van Scala® en worden geheel van aluminium gemaakt. Hierdoor kunnen ze ook in vochtige ruimtes gehangen worden. De houten jaloezieën van Silva® zijn heel sfeervol en mooi in elke ruimte behalve waar het vochtig is. Er is voor elk interieur wat wils!

Regel zelf je licht en privacy

Met jaloezieën regel je zelf het licht en de privacy in huis. Zo heb je overdag mooi gefilterd licht en ’s avonds maximale privacy. Je bepaalt het zelf in een handomdraai! Door de jaloezieën een beetje of helemaal te kantelen zorg je ervoor dat er veel of weinig licht naar binnen schijnt. Of dat anderen wel of niet naar binnen kunnen kijken. Iets wat ook heel prettig is bij een werkkamer of op kantoor. Hinderlijk licht dat in je beeldscherm schijnt, voorkom je eenvoudig door de jaloezieën net zover te kantelen als nodig is. En wil je extra lichtinval? Kijk dan eens naar Open View® jaloezieën!

Mooi met gordijnen

Jaloezieën staan heel mooi met gordijnen. Combineer ze met de transparante in-betweens of kies voor een dikkere, verduisterende gordijnstof. Het kan allemaal! Jij kiest de stof die perfect past bij jouw interieur en onderstreept zo jouw woonstijl. Of je nu houten of aluminium jaloezieën neemt, bij allebei hebben we volop keus in sfeervolle combinaties die mooi matchen met jouw woonstijl. Zoals linnen gordijnen bij houten jaloezieën, of gordijnen met een metallic look bij aluminium jaloezieën. Of je nu een landelijke, industriële of heel andere woonstijl hebt, in onze woonwinkel vind je altijd de beste combinatie in raamdecoratie.

Op maat gemaakt

Met de vele opties in afwerking kunnen we de jaloezieën geheel afstemmen naar jouw wensen en passend bij jouw interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ladderband passend bij de gordijnen, of juist in een andere tint. Kies je voor elektrisch bedienbare jaloezieën? Dan kan dat met een app of afstandsbediening. En voor de hele brede ramen hebben we de Scala® XL7 jaloezieën. Die zijn bijna 7 meter breed! Je ziet het, maatwerk in jaloezieën is heel goed mogelijk.

Zo maak je jaloezieën schoon

Het schoonmaken van jaloezieën is heel eenvoudig. Open ze en je verwijdert stof met een droge doek, plumeau of duster. Of ga er voorzichtig langs met een passend opzetstuk van de stofzuiger. Vlekken op de jaloezieën verwijder je met een vochtige doek. Zo houd je gemakkelijk de jaloezieën heel lang mooi!

De jaloezieën voor jouw interieur vind je bij Wouters Werelds Wonen in Chaam!

Kom snel naar Wouters Werelds Wonen, de woonwinkel in Chaam. Hier vind je altijd de jaloezieën voor jouw interieur. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag. Onze winkel ligt aan de Dorpsstraat, erachter kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Montageservice

Interieuradvies

zeker bij Wouters Werelds Wonen