HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen bij Wouters Werelds Wonen

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij Wouters Werelds Wonen maken ze tijd voor je. De service is uitmuntend, ontwerp laten maken en zo uit laten voeren. Heel blij met eindresultaat.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Lamellen, raamdecoratie bij de woonwinkel in Chaam

Tijdloze raamdecoratie, dat zijn natuurlijk de verticale lamellen. Functioneel, mooi en passend bij veel woonstijlen. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze raambekleding heel populair is. Ben je benieuwd naar de mooiste lamellen voor jouw interieur? Dan bezoek je de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Of vraag om een persoonlijk interieuradvies bij jou thuis of op de zaak. We komen graag langs.

Aluminium, stof, pvc of lamellen met vilt

Je kent vast wel de bekende pvc lamellen. Maar weet je dat er nog veel meer zijn? In onze mooie Toppoint-collectie hebben we naast pvc lamellen ook lamellen van stof, aluminium en met vilt, de unieke Iso Reflex® lamellen. We begrijpen dat het daardoor wel een stuk lastiger wordt om jouw raamdecoratie te kiezen. Maar daarom zijn wij er voor je. Wij helpen je met persoonlijk en deskundig advies waarbij we rekening houden met jouw smaak en woonstijl. Want jouw interieur, dat is onze zaak!

In meerdere lamelbreedtes

Lamellen zijn er in meerdere breedtes, van smal tot heel breed. De smalste in pvc is 52 mm, in aluminium en stof is de smalste lamel 89 mm. De breedste lamelmaat is bij alle materiaalsoorten hetzelfde, namelijk 250 mm. Alle lamellen in deze Toppoint collectie zijn geschikt voor ramen tot 6 meter breed. En hoe groter het raam is, hoe mooier een brede lamel erbij staat. Weet je al welke jij het mooiste vindt? Kom gerust langs om ze zelf te bekijken in onze woonwinkel en vraag ons om advies.

Puur praktisch

Lamellen zijn heel praktisch. Zeker die van Toppoint die je bij ons vindt. Die zijn namelijk van hoge kwaliteit waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn en altijd goed functioneren. Je kunt ze bijvoorbeeld heel gemakkelijk opzijschuiven. Wel zo handig bij een schuifpui of openslaande deur. En heb je een deur of raam van een afwijkend formaat? Dan laten we ze voor jou op maat maken. Dat kan zelfs als je een schuin raam hebt. Ook hebben deze lamellen een heel handige functie: de raamwasfunctie. De lamellen hebben dan een knopje waarmee je in een keer alle lamellen loskoppelt. Het raam is dan meteen helemaal vrij, handig als je bijvoorbeeld de ramen wilt lappen. Deze functie zit standaard bij alle lamellen met uitzondering van de breedste variant, de breedtemaat 250 mm.

Voor elke ruimte

Van de badkamer tot een werkkamer, lamellen zijn er voor elke ruimte. Ook als het een vochtige ruimte is of een zakelijke omgeving. We hebben hiervoor verschillende materialen en meerdere soorten afwerking. Vraag het ons, we zorgen er vervolgens voor dat het geheel naar wens wordt afgewerkt.

Unieke uitvoering

Om maatwerk te leveren, hebben we verschillende mogelijkheden waarin we de lamellen kunnen afwerken. Zoals het materiaal en de verschillende lamelbreedtes. Maar weet je dat we de pvc lamellen ook kunnen laten perforeren? Ze worden dan lichtdoorlatend. De stoffen lamellen zijn leverbaar met diverse coatings en de breedste lamel kan met decoratieve houten latjes afgewerkt worden. En heb je een project van meer dan 20 m2? Dan kunnen we de vilten lamellen in elke gewenste kleur laten uitvoeren, zoals in de huisstijl van de opdrachtgever.

Persoonlijk interieuradvies bij lamellen, in Chaam

Wil jij ook lamellen bij jou thuis of op de zaak? Laat je dan adviseren en inspireren door ons team van interieuradviseurs. We zijn gevestigd aan de Dorpsstraat in Chaam komen ook graag bij jou op locatie. Achter onze winkel kun je gratis parkeren en de openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Meten aan huis

Advies op maat