HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Novus® plisséhordeur bij Wouters Werelds Wonen

Novus® design plisséhordeur

Stil, soepel en smaakvol

Novus® design plisséhordeur

Stil, soepel en smaakvol

Novus® design plisséhordeur

Stil, soepel en smaakvol

4

kleuren

Onbezorgd ventileren met de Novus® plisséhordeur. Altijd op maat.

Novus® plisséhordeur: uniek design en unieke kwaliteit

De Novus® plisséhordeur is een unieke hordeur. Bijzonder design, geluidloos, in ruime afmetingen en de lichtst bedienbare hordeur. Een echt topproduct van het kwaliteitsmerk Toppoint dat je vindt bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen.

Strak design

De Novus® plisséhordeur loopt fluisterzacht over een heel subtiele ondergeleider van slechts 5 mm hoog. Hierdoor zijn er geen harde bijgeluiden bij het openen of sluiten van de hordeur. En door die lage ondergeleider is deze hordeur ook nog eens rolstoelvriendelijk. Het design is aantrekkelijk en heel strak met onder meer een geïntegreerde greeplijst. Ook heeft deze hor een robuust frame dat mooi overgaat in de hor zelf. Echt design dus, dat ziet er mooier uit en dat blijft veel langer goed!

Weer- en windbestendig

De Novus® is weer- en windbestendig. Dit komt door het materiaal waar het van gemaakt is. Zo zijn de profielen van aluminium en de onderdelen die van kunststof zijn gemaakt, zijn sterk genoeg om de verschillende weersomstandigheden te kunnen weerstaan. En is de hordeur niet nodig? Dan zet je het geheel open. Het geplisseerde horrengaas verdwijnt dan in een cassette. Je ziet het niet meer en vuil door onder meer stof of regen kan er dan niet bij. Hierdoor blijft het gaas veel langer mooi.

Maatwerk, tot wel 4 meter breed

De Novus® hordeur is er ook voor de hele grote deuropeningen. Een Novus® kan namelijk tot 2 meter breed gemaakt worden. Zoek je een hordeur voor een bredere deuropening? Dan koppelen we twee Novus® plisséhordeuren aan elkaar. Dat verdubbelt de maximale breedte waardoor je een design hordeur hebt voor een deuropening tot wel 4 meter! En wil je een hordeur aan beide kanten van de deuropening? Dan regelen we dat ook. Met een onder- en bovenlijst uit één stuk waarbij we de hordeur naar het midden toe laten sluiten. Met maatwerk en zorgvuldig inmeten en monteren zorgen we ervoor dat het altijd perfect passend wordt opgeleverd.

Meerdere kleuren mogelijk

De Novus® design plisséhordeur heeft een pvc gecoat horrengaas dat leverbaar is in de kleuren antraciet of grijs. De profielen zijn in wit, crème, antraciet, zwartgrijs of zwart. Wil je liever een hordeur met een frame in een andere RAL-kleur? Dan kan dat ook. De Novus® kan zowel in het deurkozijn als op de muur gemonteerd worden. Onze vakmensen staan voor je klaar om je hier meer over te vertellen en je te adviseren wat het beste past bij jou thuis of op de zaak.

Klantervaring

“Een hordeur kiezen, daar kwam meer bij kijken dan ik dacht. Gelukkig nam mijn woonspecialist alles uit handen. Thuis alles keurig ingemeten en geplaatst. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Voordelen van Novus® design plisséhordeur

Een Novus® hordeur heeft veel voordelen zoals:

• Heel licht en soepel bedienbaar
• Geheel weer- en windbestendig
• Strak design met geïntegreerde greeplijst
• Rolstoelvriendelijk
• Tot 2 meter breed aan een stuk
• Koppeling van hordeuren mogelijk voor bredere deuropeningen (tot wel 4 meter breed)
• Blijft staan in elke positie
• Wordt opgeborgen in een weerbestendige cassette
• Montage op of in de dag
• Altijd maatwerk, ingemeten en gemonteerd door vakmensen

 

De Novus® design plisséhordeur, bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

Kom naar Wouters Werelds Wonen in Chaam en ontdek zelf de Novus® design plisséhordeur! We laten je dit staaltje puur en strak design van hoge kwaliteit graag zien. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.