HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer 2 soorten raamdecoratie.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Ik heb mijn overgordijnen nog beter isolerend laten maken met een passende voering. Dat houdt de kou buiten en de warmte binnen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Lise

Shabby Velvet

Lise

Overgordijnen, voor meer comfort in huis

Met overgordijnen heb je meer comfort in huis. Deze raamdecoratie is namelijk van dikkere gordijnstof gemaakt waardoor ze direct al beter isoleren. Ook zijn ze geluiddempend en natuurlijk heel sfeervol. Bij elke woonstijl zijn overgordijnen een fijne aanwinst. Kies de overgordijnen voor jouw interieur uit onze collectie met de mooiste kleuren, dessins en stofsoorten. Vind je dat lastig? Vertrouw dan op ons team, wij zijn er met persoonlijk interieuradvies om jou goed te helpen. Je vindt ons aan de Dorpsstraat in Chaam, Wouters Werelds Wonen.

Volop voordelen

Overgordijnen zijn vaak gemaakt van dikkere, zwaardere gordijnstof. En dat biedt veel voordelen. Want behalve dat ze een rijke uitstraling hebben, zorgen ze ook voor veel comfort in huis. Ze isoleren uitstekend wat wel zo fijn is voor de energierekening. Maar ook verbeteren ze de akoestiek in de ruimte doordat ze het geluid dempen. En vaak zijn ze ook verduisterend waardoor je kunt genieten van maximale privacy op de momenten dat jij dat wenst.

Overgordijnen met voeringstof

Wist je dat we overgordijnen ook voor je kunnen laten voeren? Dat doen we bijvoorbeeld als de gordijnstof nog niet verduisterend is terwijl jij dat wel graag wilt. Of als de gordijnstof een extra bescherming kan gebruiken tegen het zonlicht dat er steeds op schijnt. Een goede voeringstof zorgt ervoor dat de gordijnstof niet flets wordt en langer mooi blijft. We hebben meerdere voeringstoffen zodat er altijd een voering aangebracht kan worden dat past bij de gordijnstof die jij hebt uitgekozen. Vraag ons gerust om meer informatie of advies. We regelen het graag en goed voor je want jouw interieur is onze zaak!

Maatwerk bij Wouters Werelds Wonen

Bij Wouters Werelds Wonen kun je rekenen op kwaliteit, service, vakmanschap en een goed advies. Met maatwerk zorgen we ervoor dat je hier de overgordijnen vindt voor jouw interieur. Met ons advies weet je zeker dat ze qua styling erbij passen. En dankzij het zorgvuldig inmeten en de nauwkeurige confectie in het atelier ben je er ook zeker van dat ze goed passen. Tenslotte monteren onze vakmensen ze netjes bij jou thuis of in het bedrijf. Zo heb je met onze woonwinkel altijd raamdecoratie waar je nog lang van kunt genieten.

Overgordijnen gecombineerd

Overgordijnen kun je heel goed combineren met andere raamdecoratie. Kies dan voor een raamproduct met een dunnere gordijnstof zoals in-betweens of transparante gordijnen. Daarmee heb je overdag mooie lichtinval terwijl de overgordijnen voor de avond je privacy garanderen. Wil je liever iets anders voor het raam? Dan kan dat ook. Overgordijnen staan ook mooi met jaloezieën, Duette®Shades, plisségordijnen of transparante rolgordijnen. Volop mogelijkheden dus, we laten je ze graag zien in onze woonwinkel.

Overgordijnen in Chaam

In onze woonwinkel in Chaam vind je altijd de inspiratie voor jouw interieur. Met de mooiste overgordijnen in heel veel kleuren en dessins en een ruime keuze in bijpassende andere raamdecoratie om daarmee te combineren. Kom langs en ons team van vakmensen staat voor je klaar om je wegwijs te maken in ons assortiment. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag. Je vindt ons aan de Dorpsstraat en achter de winkel kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Totaal advies

Montageservice