HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij mijn moderne interieur staan de verduisterende paneelgordijnen fantastisch. Ik heb goed advies gehad bij Wouters Werelds Wonen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Verduisterende paneelgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Stijlvolle raamdecoratie voor hoge en, of grote ramen? Daarvoor hebben wij de imposante en verduisterende paneelgordijnen. Die staan mooi in huis en op de zaak. En doordat ze zo groot zijn, kun je ze ook gebruiken als roomdivider. Ontdek ze nu zelf in de woonwinkel van Chaam: Wouters Werelds Wonen.

Voor elke woonsmaak en elk interieur

Voor elke woonsmaak en elk interieur vind je bij onze woonwinkel een passende gordijnstof. Effen, trendy kleuren, subtiele dessins of juist drukke printjes. Het is er allemaal. Vind je het daardoor lastig om te kiezen? Reken dan op ons: een ervaren team interieurstylisten en vakmensen. Wij vertellen je alles over paneelgordijnen en geven je als je dat wilt, ook persoonlijk interieuradvies. Jouw interieur? Dat is onze zaak!

Koele ruimtes met warmtewerende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen houden natuurlijk het licht buiten, maar ze zijn er ook met een warmtewerende coating! En dat is wel zo fijn, want zo houd je het in huis, in de slaapkamer of op het werk een stuk koeler. Zelfs als de zon er vol op schijnt! Zo’n warmtewerende gordijnstof bestaat uit een metallic coating die licht en warmte weerkaatst. Wil je daarentegen een vlamvertragende stof? Bijvoorbeeld voor een zakelijke ruimte of een project? Ook dan hebben we verschillende gordijnstoffen voor je waarvan paneelgordijnen gemaakt kunnen worden.

Vuilafstotende coating

Ook andere coatings zijn mogelijk, zoals de vuilafstotende. Die zorgen ervoor dat de paneelgordijnen veel langer mooi en schoon blijven. Met zo’n coating is het haast niet nodig om de panelen schoon te maken, dat blijven ze al door die coating. Je hoeft ze enkel maar zo nu en dan voorzichtig af te borstelen met een zachte doek of borstel. En zitten er toch vlekken op? Vraag ons dan om professioneel schoonmaakadvies en ga in geen geval zelf proberen de vlek eruit te krijgen met schoonmaakmiddelen.

Zo combineer je verduisterende paneelgordijnen

Met verduisterende paneelgordijnen heb je natuurlijk altijd maximale privacy in huis. Maar overdag is dat niet altijd de bedoeling. Wil je ook dan mooie raamdecoratie die het licht subtiel naar binnen laat? Combineer de verduisterende paneelgordijnen dan met een transparante raamdecoratie. Zoals jaloezieën of transparante rolgordijnen. Die combinatie is mooi en praktisch; het biedt privacy en mooi gefilterd licht precies zoals jij dat wilt!

Verduisterende paneelgordijnen voor jouw interieur, bij de woonwinkel in Chaam

Verduisterende paneelgordijnen voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel in Chaam. Hier bij Wouters Werelds Wonen staan we voor je klaar met een ruime collectie, heel veel wooninspiratie en een ervaren team om je persoonlijk interieuradvies te geven. Zo ben je altijd verzekerd van maximale service, uitstekende kwaliteit en een eindresultaat dat past bij jouw wensen. Bezoek onze woonwinkel aan de Dorpsstraat in Chaam. Achter het pand kun je gratis parkeren. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

 

‘Uw interieur is onze zaak!’

Montageservice

Advies op maat