HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Blij verrast over het advies dat ik kreeg bij Wouters Werelds Wonen. Nooit gedacht aan paneelgordijnen. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Paneelgordijnen: ideaal voor grote ramen en ruimtes

Paneelgordijnen zijn stijlvol, multifunctioneel en heel geschikt voor grote ramen en ruimtes. En deze bijzondere en mooie raamdecoratie vind je natuurlijk ook bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Je kunt ze gebruiken als raamdecoratie of als scheidingswand. Wil je weten wat het mooiste staat bij jouw interieur? Kom dan langs, want jouw interieur is onze zaak!

Indrukwekkende raamdecoratie

Indrukwekkend, zo mag je paneelgordijnen wel omschrijven. Want elk paneel kan tot 3 meter hoog en 1,3 meter breed gemaakt worden. En doordat je ze eindeloos naast elkaar kunt blijven hangen, maakt het niet uit hoe groot het raam of de ruimte is. Paneelgordijnen zijn dan ook altijd dé oplossing voor grote ramen en grote ruimtes. En weet je dat je deze gordijnen niet alleen als raamdecoratie kun gebruiken? Ze zijn ook heel handig als roomdivider, een scheidingswand dus. Zo’n wand wordt bijvoorbeeld in vergaderzalen gebruikt om het op te delen in meerdere, kleine ruimtes.

Mooi bij elke woonstijl

Doordat paneelgordijnen geheel naar wens afgewerkt kunnen worden, staan ze altijd mooi bij elke woonstijl. Wil je weten welke opties er zijn? En wat het mooiste past bij jouw interieur? Dan zijn wij er om jou daarin te adviseren. Met veel inspirerende voorbeelden en altijd persoonlijk interieuradvies, zowel in onze winkel als bij jou op locatie. Net wat jij wenst.

Maatwerk

Bij Wouters Werelds Wonen kun je rekenen op service, kwaliteit en maatwerk. Zo ook met deze paneelgordijnen. Die zijn van het kwaliteitsmerk Toppoint en worden zorgvuldig door onze vakmensen ingemeten en geconfectioneerd. De keus die je hebt qua afwerking is heel breed. Zo kun je kiezen uit bijna 300 gordijnstoffen in verschillende stofdiktes, kleuren en dessins. En al die stoffen zijn ook te combineren op één paneel! Neem bijvoorbeeld een verduisterende stof op ooghoogte en op de rest van het paneelgordijn kies je een transparante stof. Of combineer kleuren en dessins op een paneel, alles is mogelijk!

Afwerking met designlatjes

Ook de designlatjes kun je laten aanbrengen voor een bijzondere afwerking. Deze latjes in aluminium of hout, worden dan op de panelen geplaatst. Jij bepaalt op welke hoogte en het aantal latjes, maar wil je advies dan geven we je dat graag. En heb je ook houten jaloezieën? Dan is het mooi om de houten latjes op de paneelgordijnen aan te brengen. Ze worden namelijk door dezelfde leverancier gemaakt.

Breed, breder, breedst

Deze paneelgordijnen zijn breed, breder en breedst. Elk paneel kan van 50 cm tot 130 cm breed gemaakt worden. En hoe breder, hoe robuuster het toont. Wat je ook kiest, qua bediening maakt het niet uit. Die is bij alle paneelgordijnen heel gemakkelijk: met een koordsysteem voor alle panelen of apart met de hand.

Roomdivider van paneelgordijn

Wil je een mooie roomdivider voor een grote, open ruimte of een vergaderzaal? Dan kun je ook voor paneelgordijnen kiezen. Die worden ook als scheidingswand gebruikt; een handige en praktische oplossing waarbij je meteen veel keus hebt in de uitstraling van die scheidingswand. Ook voor kleine woonruimtes zoals studio’s is dit een slimme oplossing. Zo kun je in een open ruimte toch plekken met privacy creëren.

Paneelgordijnen voor elk interieur, bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

Wil jij ook paneelgordijnen in jouw interieur? Kies dan voor de hoge kwaliteit van onze woonwinkel. Met ons team van vakmensen staan we voor je klaar om je te informeren en te inspireren. Wouters Werelds Wonen in Chaam vind je aan de Dorpsstraat. Achter de winkel is gratis parkeerruimte. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Advies op maat